Nieuwe krachten bij de Betonvereniging

bouwcomplex

Op maandag 2 september 2019 zijn Sandra Broekhof en Jeroen Mol in dienst getreden bij de Betonvereniging. Sandra gaat aan de slag als eventmanager. Jeroen wordt de nieuwe programmamanager Ontwerp bij de Betonvereniging. Hij treedt daarmee in de voetsporen van Peter Hoes, die met pensioen is gegaan.
Verdere professionalisering Maikel Jagroep, directeur Betonvereniging, is zeer content met de indiensttreding van Sandra en Jeroen. “Met de indiensttreding van deze nieuwe krachten, versterken en vernieuwen wij het verenigingsbureau. Dit zijn belangrijke voorwaarden om in onze slag naar verdere professionalisering.” Afgelopen jaar werden al Michel van der Wees (manager financiën en it), Chantal Mülders (programmamanager opleidingen en cursussen) en Ferdinand Wieman (manager marketing en communicatie) aangenomen. “Met Jeroen nemen we een professional aan die veel affiniteit heeft op het snijvlak bouw en onderwijs. Ook Sandra heeft veel ervaring op het snijvlak van events in de bouwsector.”
Over Jeroen Mol Jeroen Mol (1969) heeft de afgelopen jaren bij Hogeschool Rotterdam gewerkt als docent bij de opleiding Bouwkunde en als onderwijsmanager bij de opleiding Civiele Techniek. Daarvoor is hij werkzaam geweest bij onder andere Royal Haskoning, Havenbedrijf Rotterdam en Volker Wessels. Jeroen: “Het mooie van onderwijs / leren is de ontwikkeling die je als individu doormaakt. Ik vind het waardevol om vanuit de Betonvereniging aan die ontwikkeling een bijdrage te kunnen leveren.”
Over Sandra Broekhof Sandra Broekhof (1974) heeft jarenlange ervaring in het organiseren van vele evenementen, groot en klein. Als communicatie & eventmanager bij CURnet is zij jaren het gezicht en de organisator geweest van vele succesvolle congressen, seminars, workshops in de bouw- en watersector. Door oog te hebben voor de kwaliteit, voor details, voor de te bereiken doelgroep en voor het organisatieproces leverde zij haar bijdrage tot onvergetelijke events. De laatste jaren heeft zij haar kennis verbreed op het gebied van Sales, Marketing en Communicatie in verschillende sectoren. Sandra: “Mijn communicatiehart ligt bij het organiseren en coördineren, ik heb er dan ook enorm veel zin in om samen onvergetelijke, waardevolle, onderscheidende seminars & congressen te organiseren!”