Afbeelding

Jumboblokken voor diverse toepassingen

bouwcomplex
Jumboblokken zijn breed inzetbare betonproducten. De jumboblokken kunnen in talloze situaties gebruikt worden, al worden ze over het algemeen toegepast als afscheiding. Ook kunnen jumboblokken uitstekend dienst doen als bijvoorbeeld bouwplaatsbeveiliging of antiramkraak. De betonblokken zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en zijn een uitstekende aanvulling op andere aanrijbeveiligingmaatregelen.
Jumboblokken in het verkeer Steeds meer gemeenten en steden kiezen ervoor om gebruik te maken van jumboblokken in het verkeer. Ze worden onder andere gebruikt om automobilisten snelheid te laten minderen. De jumboblokken worden bijvoorbeeld in scherpe bochten geplaatst en op gevaarlijke plekken in de buurt van scholen of oversteekplaatsen. De betonproducten zorgen zo voor een structurele bijdrage aan de veiligheid van onder meer voetgangers en fietsers.
Bedrijfsmatig gebruik van jumboblokken Niet alleen gemeenten of consumenten maken gebruik van jumboblokken, door de jaren heen zijn ook bedrijven hier steeds meer gebruik van gaan maken. De zware en robuuste jumboblokken zijn onder andere goed te gebruiken als inbraakpreventie bij gebouwen met veel glas. Denk bijvoorbeeld aan showrooms en garages. Door het plaatsen van jumboblokken is het haast onmogelijk om met een auto de showroom binnen te rijden om zo spullen te ontvreemden.
Jumboblokken als afscheiding Bent u op zoek naar een efficiënte, strakke en betaalbare afscheiding? Dan kan het de moeite waard zijn om te kijken of jumboblokken aansluiten bij uw wensen. Het is zeer gemakkelijk om jumboblokken te plaatsen en u kunt deze in de toekomst zelfs meeverhuizen. Zo kunt u met jumboblokken de tuin of oprit afbakenen. Ook zijn er veel bedrijven die jumboblokken gebruiken op het bedrijfsterrein.
Duurzame jumboblokken Beton is een duurzame, ecologische en economische oplossing dankzij onze manier van werken. Wij werken namelijk op een unieke en milieubewuste wijze, mede door als toeslagmateriaal gecertificeerd en gerecycled betongranulaat te gebruiken. Daarnaast maken we gebruik van een CO2-arm bindmiddel (dat uiteraard geen invloed heeft op de kwaliteit) en werken wij binnen ons bedrijf aan oplossingen voor de C02-problematiek.
De betonsamenstelling waarvan wij gebruik maken is een CEMIII/A cement en gekwalificeerd tot milieuklasse XC4/XD3/F4 en betonsterkteklasse C45/55.
Ons betonmengsel bevat meer dan 50% aan CO2-vrij gemalen en granuleerde hoogovenslak. Het beton is hierdoor milieu ontlastend. Daarnaast wordt de CO2-uitstoot per vierkante meter -in vergelijking met het standaard portlandcement betonmengsel- met ruim de helft verminderd. Ons betonproduct voldoet hierdoor aan de hoogste duurzaamheidseisen. Het beton is bovendien bestand tegen chloriden, alkaliën en sulfaten. Tot slot gebruiken wij sinds 2018 20% betongranulaat (gerecycled beton) toe als vervanging van grind.
Jumboblokken online bestellen U kunt uw jumboblokken eenvoudig en snel online bestellen. De betonblokken zijn leverbaar in verschillende kleuren, waaronder wit, grijs en geel. Wanneer u een bestelling op maat plaatst, heeft u de keuze uit iedere gewenste RAL-kleur. Naast de standaard jumboblokken zijn deze praktische producten ook met lepelgaten verkrijgbaar. Dit type is eenvoudig te verplaatsen met een handpompwagen of een heftruck. De standaardafmeting van onze jumboblokken bedraagt 45x90x48 cm met een gewicht van 340 kg, de uitvoering met lepelgaten heeft een gewicht van 300 kg.