Afbeelding
betonblock-beton-bouwproject

Bouwen met BETONBLOCK® is bijna kinderspel

bouwcomplex
Wie met beton werkt wordt blij van de producten van BETONBLOCK®. BETONBLOCK® biedt de betonindustrie namelijk iets unieks. Onze producten zijn niet alleen geschikt voor vers te storten beton van hoge kwaliteit, maar ook voor de gerecyclede variant zoals restbeton dat achterblijft in de mixer of beton waarin andere restmaterialen worden verwerkt.
BETONBLOCK® heeft niet alleen mallen voor betonblokken, maar ook voor betonplaten, barriers en tetrapods. Voor alle producten hebben we een scala aan transport- en hijsmaterieel ontwikkeld, speciaal om efficiëntie en kosteneffectiviteit op bouwplaatsen te vergemakkelijken. Betonblokklemmen, de blokkenkantelaar en de rotator vergemakkelijken het navigeren van elk type blok in de juiste positie. Betonplaten verplaatst men met een uniek hijs- en kantelmechanisme. Uiteraard verkopen we ook alle benodigde accessoires zoals hijshaken, ankers en nog veel meer.
Hergebruik restbeton Directeur van BETONBLOCK®, Bart Jerom van Olst vertelt: “Alhoewel ons product de afgelopen tien jaar sterk is verbeterd, is de prijs ervan niet gestegen. Dit komt doordat we steeds slimmer produceren. We doen er alles aan om producten te ontwikkelen die onze klanten verder helpen, bijvoorbeeld in het besparen van kosten. Bijvoorbeeld restbeton dat overblijft in een betonmixer kun je laten afvoeren, maar dat kost geld. Stort je het op de bouwplaats in een betonblokmal dan levert het geld op.”
De hoogte in zonder specie Wat het BETONBLOCK®-systeem bijzonder maakt, is in eerste instantie de flexibiliteit die vergelijkbaar is met het Lego®-systeem. Net zoals met Legoblokken bouw je met onze blokken en zonder specie moeiteloos diverse constructies. Met als grootste verschil dat bouwen met beton geen kinderspel is. Eenmaal gestapeld vormen de blokken een stabiel geheel dat ook te verplaatsen is. De bouwmogelijkheden zijn onbegrensd. Het BETONBLOCK®-systeem is ideaal voor tijdelijke en permanente bouwwerken. Dankzij de los verkrijgbare deelwanden, is één mal voldoende voor het produceren van verschillende typen blokken in diverse afmetingen. Het assortiment mallen is groot en gevarieerd. Storten, stapelen, veranderen. Denk eens aan de mogelijkheden!
Beste koop, beste keus Sinds de eerste generatie stalen mallen 20 jaar geleden op de markt kwamen, hebben we niet stilgestaan. Al tientallen jaren is BETONBLOCK® met meer dan 6 duizend klanten in meer dan 70 landen marktleider in de productie en levering van hoogwaardige betonblokmallen voor de meest uiteenlopende toepassingen. Deze positie hebben we veroverd dankzij een constante focus op innovatie, productontwikkeling, uitstekende afwerking en een messcherpe prijs/kwaliteit-verhouding.
Transparant Informatie over al onze producten vindt u op onze website www.betonblock.com. De meeste producten worden uit voorraad geleverd en worden zo snel mogelijk geleverd. We zijn transparant; alle prijzen staan op onze site vermeld en we helpen graag met goed advies bij het kiezen van de meest geschikte producten.
www.betonblock.com