|
| heftruck-stenen-gww|heftrucks-gww-carer

Elektrische heftrucks van Carer voor het zware werk

gww
Het verplaatsen van pallets met stenen of betonnen buizen is dankzij de elektrische heftrucks van Carer kinderspel. De A-serie van 8 tot 30 ton kan de zwaarste klussen aan in bijvoorbeeld de papierrecycling en de steen- en betonindustrie. Met een elektrische heftruck verbeter je je Milieukostenindicator. Met een Carer ben je klaar voor de toekomst.
Sinds 1976 ontwikkelt en produceert Carer elektrische heftrucks voor binnen- en buitenwerkzaamheden. In de beginjaren reden er machines tot 16 ton uit de fabriek. Die werden vooral gebruikt door bedrijven in de automotive, hout-, papier- en metaalindustrie. Sinds de jaren ’80 is het merk gespecialiseerd in heftrucks van 6 tot 30 ton.
Stiller en schoner Steeds meer bedrijven vervangen hun diesel- en LPG-heftrucks door elektrische modellen. Carer heeft goede alternatieven voor heftrucks op fossiele brandstoffen, ook modellen waarmee je 20 kilometer per uur kunt rijden. De elektrische heftrucks zijn geschikt voor alle omstandigheden, van regen en stof tot extreme temperaturen. Zomer en winter, een Carer gaat door. Bovendien zijn ze stiller dan traditionele heftrucks en verplaatsen ze minder stof.
Twaalf uur werken zonder bijladen Een volle batterij presteert minstens zo goed als een volle tank. Door de inzet van hoge voltages en grote energiepakketten kan er met een elektrische heftruck van Carer 12 uur effectief worden gewerkt. De laadtijd is 6 uur. De levensduur is gegarandeerd tot 1800 ladingen of zeven jaar. Het wisselen van een batterij kost slechts enkele minuten. Afhankelijk van het soort werk en de wens van de gebruiker, kunnen er standaard batterijen of Lithium Ion-energiepakketten ingezet worden.
Tweeëntwintig centimeter bodemvrijheid De heftrucks van Carer hebben grote volrubber banden rondom, een dichte bodemplaat en 22 centimeter bodemvrijheid. Dit maakt de machine inzetbaar voor elk soort buitenklus waarbij zwaar gelift en verplaatst moet worden. De machine is ontwikkeld met een basiscapaciteit inclusief vorkversteller-side tot 6 meter hefhoogte. Dit is mogelijk dankzij bovenliggende neigcilinders. Uiteraard zijn er ook filterkits beschikbaar om verschillende, schadelijke stoffen buiten te houden. Dit komt de levensduur van de heftruck ten goede. De filters zijn makkelijk schoon te maken. Een Carer beschikt standaard over een comfortabele cabine. Extra opties zoals airconditioning en overdruk kunnen af fabriek geleverd worden. Voor elke applicatie biedt Carer een verkoop of verhuur/lease oplossing aan.
Betonfabrikanten De laatste jaren hebben diverse betonfabrikanten waaronder, Smart Circulair Products en Struijk Verwo Infra, de Carer in gebruik genomen. De elektrische heftrucks vervoeren voor deze bedrijven onder andere platen, pallets met stenen en betonbuizen.

De voordelen van een Carer elektrische heftruck
- reductie van CO2 uitstoot oplopend tot 70 duizend kilogram per jaar, NOX en fijnstof reductie (verbetering van uw Milieukostenindicator)
- energiebesparing van 130 duizend euro (op basis van 5 jaar en 2500 uur per jaar)
- minder geluid, warmte ontwikkeling en stofverplaatsing
- betere arbeidsomstandigheden
 
 
 
 
 
|