|
| heffen-hijssen-kozijnen-dakkapel|Teleflex-transportsystemen-takels

Hijsen met Zwitserse precisie

gww
Betrouwbaar, krachtig en robuust, de drie kernwaarden van het Zwitserse merk GIS. Sinds 1 januari 2005 heeft Teleflex B.V. de officiĆ«le en exclusieve vertegenwoordiging van het complete hijs- en hefmiddelenprogramma van het Zwitserse topmerk GIS. Teleflex B.V. maakt sinds 1999 onderdeel uit van de Railtechniek van Herwijnen Groep. Naast de succesvolle range transportsystemen zijn de raamafstandsbedieningen en hijs- en hefoplossingen een zeer belangrijk onderdeel van de bedrijfsactiviteiten.
Assortiment Door het brede assortiment aan GIS takels kan Teleflex haar klanten voorzien in de verschillende wensen en behoeften.  Het assortiment is uitgerust met verschillende soorten takels die beschikbaar zijn met een hijsvermogen vanaf 80 tot maar liefst 6.300 kg. De elektrische kettingtakels zijn voor verschillende industriĆ«le heftoepassingen  beschikbaar. Naast de standaard takels beschikt Teleflex over een aantal speciaal uitvoeringen. GPR takels, bestaande uit RVS-componenten, welke uitermate geschikt zijn voor de voedingsmiddelenindustrie. ATEX-explosiebestendige takels voor de verschillende ATEX zones, synchroon takels die ingezet worden voor  o.a. lengtetransport, frequentiegeregelde takels voor een zachte aanloop en nauwkeurige positionering van de last en nog veel meer. Afhankelijk van de complexiteit van de vraag en de omstandigheden kan Teleflex de klant adviseren over de juiste hijsoplossing.
Accessoires en opties De GIS-takels zijn leverbaar met een breed scala aan accessoires en opties. De ergonomische hangdrukknopkast, oftewel de bedieningspeer, is direct bij de last uitzonderlijk effectief in geval van het herhaaldelijk verplaatsen van goederen. Hiermee kan de last snel en nauwkeurig met de linker- of rechterhand gepositioneerd worden. Tevens zijn er opties voor radiografische aansturing beschikbaar.
Totaaloplossing Door de nauwe samenwerkingen met moederbedrijf Railtechniek van Herwijnen, kan Teleflex de klant voorzien van een totaaloplossing op maat. De railsystemen van het moederbedrijf kunnen samen met de GIS-takels van Teleflex geleverd worden. Dit draagt natuurlijk bij aan de totale klant- en toepassing specifieke oplossingen die Teleflex aan haar klanten biedt. De klanten van Teleflex kunnen tevens rekenen op snelle levertijden voor takels en onderdelen.
www.teleflex.nl
info@teleflex.nl +31 (0)344-673020
|