Afbeelding

Nieuw: Aisle Master Order Picker

gww
De Aisle Master-OP (AME-OP) is een elektrisch aangedreven smallegangheftruck met een staanplaats, dat de voordelen van een smallegangheftruck combineert met een orderpicker voor veelzijdig gebruik in magazijntoepassingen. De ontwikkeling van dit specifieke model speelt in op de sterke groei van e-commerce en de groeiende vraag naar orderpicking op maat.
Het belangrijkste kenmerk van de Aisle Master-OP is het gepatenteerde instapcompartiment. De lage vloerhoogte van slechts 280 mm zorgt voor een snelle toegang langs beide zijden van de heftruck, wat de orderpicking ergonomischer maakt in vergelijking met een bestuurder die vanuit een zittende positie dient op en af te stappen.
De AME-OP is verkrijgbaar met hefvermogens van 1.500 kg tot 2.500 kg, hefhoogtes tot 15 m en kan werken in gangpaden vanaf 1,6 m. Net als de ‘klassieke’ Aisle Master heeft dit toestel een unieke, roterende mast en is ook deze versie binnen en buiten inzetbaar. De multifunctionele joystick in het bestuurderscompartiment is verstelbaar, om de werk- omstandigheden zo comfortabel en ergonomisch mogelijk te maken voor de gebruiker. Het vloerkussen voor aanwezigheidsdetectie van de bestuurder schakelt de parkeerrem automatisch in wanneer de bestuurder uit de truck stapt om orders te verzamelen.
De Aisle Master-OP is een belangrijke innovatie in de magazijnsector waarbij vooral de veelzijdigheid van de AME-OP – namelijk inzetbaarheid in meerdere toepassingen:  smalle gangpaden, afhandeling van vrachtwagens naar stellingen, bulkverzamelen en orderpicking van artikelen – een belangrijke troef is.
+31 228 32 67 51    sales@mabobenelux.com www.mabobenelux.com