|
| ESTG nieuwe locatie Oosterhout|estg-verhuizen-duurzame-installatie

ESTG BV verhuist naar duurzaam bedrijfspand in Oosterhout

installatie
Met ingang van 6 juli verhuist ESTG BV (European Solar Technology Group) naar een nieuw en innovatief bedrijfspand in Oosterhout. Van 3800 vierkante meter in Heteren naar 12.500 vierkante meter full service voor alle solar installateurs. Snellere doorlooptijden, meer voorraad, meer producten.
De verhuizing naar een groter bedrijfspand ligt in lijn met de ambities van ESTG BV. Oprichter en CEO Klaas Galama: “Onze wens is om door te groeien naar hét internationale platform op het gebied van duurzame energie. Deze nieuwe locatie met een totale oppervlakte van 12.500 vierkante meter biedt ons volop ruimte deze ambities waar te maken en ons assortiment verder uit te breiden.”
 Uitbreiding productassortiment Naast het huidige aanbod aan zonnepanelen, omvormers en montagematerialen, breiden wij ons assortiment uit met o.a. elektrische componenten, laadpalen en ledverlichting. Hiermee wil ESTG BV een one-stop shop zijn voor iedere installateur in Europa. Een Experience Center is onderdeel van onze nieuwe locatie zodat onze klanten en hun klanten deze productuitbreiding zelf kunnen ervaren.
 Innovatief en duurzaam bedrijventerrein Op deze nieuwe locatie is ESTG BV gasloos door het gebruik van warmtepompen, wekt en levert het 100% duurzame energie op door de inzet van ruim 25.000 zonnepanelen op het eigen dak en vier windmolens op het industrieterrein. Andere pluspunten zijn de centrale ligging aan de A15 met de toekomstige doortrekking naar Duitsland (2024) en tegenover de Railterminal Gelderland.
 Over ESTG ESTG BV is een internationale online solar groothandel. Via ons energie neutrale bedrijfspand leveren wij aan ruim 7.000 professionele installateurs en verzorgen wij jaarlijks 60.000 leveringen naar 38 Europese landen. Naast de locatie in Nederland hebben we vestigingen in België, Duitsland, Frankrijk, Italië en Polen. ESTG BV behoort tot de FD Gazellen en Top 250 Groeibedrijven van Nederland.
Per 6 juli is ons nieuwe adres: Rietgraaf 2a, 6678 PJ Oosterhout.
|