Meerdere opslaglocaties in Nederland, STULZ is dichterbij dan ooit.

installatie
Laat die volgende hittegolf maar komen, onze voorraad is er klaar voor! Met meerdere opslaglocaties in Nederland, 10.000 pallets aan voorraad, is STULZ de betrouwbare partner voor de aankoop van uw airconditioningsystemen. Onze Single Split actie van 2021 gaat van start.
Om u nog sneller van dienst te kunnen zijn, hebben wij het afgelopen jaar flink geïnvesteerd in voorraad en opslaglocaties betreffende onze comfort units van Mitsubishi Heavy Industries. Deze opslaglocaties bevinden zich door heel Nederland, waaruit direct kan worden geleverd. Dit maakt de Single Split actie voor 2021 niet alleen voordeliger, maak ook betrouwbaarder. Verder is de actie zoals u deze van ons gewend bent: met als groot voordeel: nog meer voorraad. Neem vandaag nog contact met ons op, om uw bestelling te plaatsen.
Profiteer vandaag nog, en wees verzekerd van uw airconditioning units. U kunt contact met ons opnemen via mhi@stulz.nl voor het aanvragen van de prijzen van onze Single Split actie, of om direct uw bestelling te plaatsen. Ook kunt u op de knop hieronder klikken. Liever een andere manier van contact opnemen? Raadpleeg dan even onze contactpagina.