Afbeelding
2NAccessUnitMarch2021B

2N LANCEERT SLIMME TOEGANGSCONTROLE UNIT

installatie
2N, wereldwijde leider in IP intercom system, heeft vandaag een intelligente toegangscontrole unit met lezers gelanceerd die de nieuwe maatstaf zijn voor snelle, betrouwbare en veilige mobiele toegangscontrole in kantoren en gebouwen in de Benelux. 2N’s nieuwe 2N Access Unit M maakt gebruik van op Bluetooth-gebaseerde next-generation mobiele toegangstechnologie.
2N’s nieuwe toegangscontrole-unit plus readers maken het projectontwikkelaars, distributeurs en installateurs veel gemakkelijker om multi-factor authenticatie aan te bieden. Er kan gekozen worden uit een toegangsunit met RFID, RFID gecombineerd met mobiele toegang via Bluetooth, of RFID in combinatie met een keypad wat perfect is voor projecten waarbij authenticatie met twee factoren vereist is.
2N’s baanbrekende technologie biedt snellere toegang met een hoger beveiligingsniveau.  Bovendien zorgt de ingebouwde deurcontroller ervoor dat gebouweigenaren en bedrijven een soepele transitie hebben naar next-generation toegangstechnologie op basis van Bluetooth, wat de basis vormt voor toekomstige toegangsoplossingen die nog sneller, veiliger, flexibeler en eenvoudiger zullen zijn. 2N’s nieuwe Bluetooth-technologie is eind april beschikbaar.
Het compacte, slanke ontwerp van de 2N Access Unit M past goed bij diverse soorten deurkozijnen. Het aantrekkelijke glazen front-paneel, dat gegarandeerd vijf jaar krasvrij blijft, maakt het plaatje compleet. De installatie vraagt niet veel tijd; de unit kan binnen enkele minuten op deurkozijnen gemonteerd worden. Er is minimale bekabeling nodig en er kan op afstand geconfigureerd en beheerd worden.
De 2N Access Unit M, vervaardigd in Tsjechië, is gemaakt van slijtvaste materialen en heeft een beschermingsgraad van IP55 en IK07. Hierdoor is de unit zeer geschikt voor toepassingen buitenshuis en in zware omstandigheden. De reader communiceert veilig met de web interface, met de 2N® Access Commander beheersoftware en de 2N® Mobile Key mobiele applicatie.
De vier nieuwe lezeropties van 2N zijn: 2N® Access Unit M RFID 13.56 MHz – deze versie van de 2N® Access Unit M RFID reader kan de meeste kaarten met een frequentie van 13.56 MHz lezen en is geschikt voor bedrijven die de voorkeur hebben voor traditionele RFID technologie. Medewerkers die geen kaart gebruiken willen, gebruiken de smartphone om toegang te krijgen
2N® Access Unit M RFID Multifrequency – deze Multifrequency RFID card reader scant kaarten op een frequentie van 125 kHz en 13.56 MHz – wat handig is als er meerdere bedrijven in een gebouw gevestigd zijn die bepaalde ruimtes delen.
2N® Access Unit M Bluetooth & RFID – met gebruik van Bluetooth technologie is de 2N® Access Unit M Bluetooth & RFID reader de snelste en meest veilige toegangsoptie voor modern kantoorgebouwen – het combineert toegang met kaart of smartphone. Werknemers kunnen deuren openen met hun smartphone via de 2N® Mobile Key app – door op een button in de app te drukken of met de reader. Mensen die geen Bluetooth fan zijn kunnen de deur altijd openen door een RFID kaart te gebruiken.
2N® Access Unit M Touch Keypad & RFID - de 2N® Access Unit M Touch Keypad & RFID is ideaal voor gebouwen waar 2 factor authenticatie nodig is met toegang via een PIN-code en een RFID kaart. Tijdens werktijd kunnen werknemers hun RFID kaart gebruiken maar buiten kantooruren wordt ook een PIN-code gevraagd. De unit leest kaarten met een frequentie van 125 kHz en 13.56 MHz en kan een eenmalige toegangscode genereren voor bezoekers.
Hans van Moorsel, Business Development Manager Benelux van 2N zegt over de nieuwe toegangscontrole unit: “Mobiele toegang is nu de maatstaf voor toegangssystemen voor kantoren, aangezien werknemers in de Benelux vragen om snellere, eenvoudigere en veiligere toegang tot kantoren en gebouwen. Onze nieuwe flexibele opties voor toegangsunits zijn allemaal gebaseerd op een unieke toegangsoplossing die twee keer zo snel en veiliger is dan opties met RFID.”
2N’s product video is hier te bekijken en lokale 2N distributeurs hier