5 redenen waarom een goede vloer al uw zorgen wegneemt

renovatie
Heeft u een vloer waarvan u weet dat hij eigenlijk niet meer goed genoeg is, zitten er scheuren in en tast het misschien wel de veiligheid aan van uw medewerkers of klanten? Dit kan niet zo verder, stop nu met dit uitstelgedrag. Het is begrijpelijk dat u er even mee wacht omdat er een prijskaartje aan hangt, al heeft u de investering er al gauw uit omdat een nieuwe vloer al uw zorgen wegneemt. Benieuwd hoe? Lees dan gauw verder.
Veiligheid Zoals we al een beetje hadden laten doorschemeren, staat de veiligheid van uw medewerkers en klanten centraal in uw bedrijf. Het kan toch niet zo zijn dat er een ongeluk gebeurd doordat de huidige vloer niet meer aan de eisen voldoet. Heeft u een vloer waar scheuren in zitten, dan kunnen we u garanderen dat het snel nog slechter wordt, omdat scheuren een broedplek zijn van viezigheid, water ophopingen en nog veel meer. Of worden water en andere vloeistoffen niet goed meer afgevoerd en bestaat de kans op slipgevaar?
Tip: Kies een nieuwe vloer mét een antisliplaag. Hierdoor ontneemt u zorgen die u had met betrekking tot slipgevaar.
Duurzaam Of u nu een goede gietvloer, coatingvloer of troffelvloer heeft liggen, ze zijn allemaal duurzaam en gaan onwijs lang mee. Twijfel daarom niet om een goede vloer te laten leggen, omdat u er jaren, maar dan ook echt jarenlang plezier van heeft.
Tip: Een goede vloer zal jaren meegaan en het onderhoud is nihil. Echt waar!
Effectiever Er zijn een aantal redenen waarom u en alle medewerkers effectiever te werk gaan. U hoeft minder voorzichtig aan te doen tijdens uw dagelijkse werkzaamheden. Dit komt namelijk omdat vloeistoffen of zware machines, die vaak gebruikt worden in verschillende branches, de vloeren niet aantasten, doordat deze mechanisch belastbaar en chemisch bestendig zijn. U verliest hierdoor minder tijd. Als u met zware machines en/of chemische vloeistoffen werkt, moet u ten alle tijden nog steeds voorzichtig aan doen!
Tip: Een goede vloer zorgt dat u en uw medewerkers effectiever en sneller te werk gaan doordat er minder voorzichtig te werk hoeft te gaan.
Hygiëne Hygiëne is onwijs belangrijk en in verschillende branches zijn er ook eisen waar u aan moet voldoen, wees hiervan op de hoogte. Een goede vloer, is een vloer die onwijs hygiënisch is en dus ook aan bepaalde eisen voldoet. Ook is een hygiënische vloer makkelijk te reinigen en gaat schoonmaken dus erg makkelijk!
Tip: Laat de vloer door experts aanbrengen, die zijn namelijk precies op de hoogte van alle hygiëne eisen per branche.
Fantastische uitstraling Uw medewerkers en klanten zullen misschien wel fluitend over de vloer lopen. Dit komt doordat een goede vloer zorgt voor een uitstekende bedrijfsuitstraling. Zo kunt u met gemak klanten of belangrijke partners uitnodigen op uw bedrijfsvloer. Er zal een vrolijke stemming in de lucht hangen en iedereen is tevreden met de werkomgeving.
Tip: Een goede werkomgeving =  een blije werknemer. Kies daarom een goede vloer die zorgt voor een mooie bedrijfsuitstraling.
Hoe weet u nu of u een goede vloer heeft? Laat deze leggen door echte experts, dan hoeft u zich dit helemaal niet af te vragen! Benieuwd met wat voor vloersystemen wij werken en wat we voor u kunnen betekenen, neem eens een kijkje op onze website https://mesa-coatings.eu/.