Alle voordelen van drie dakramen met de eenvoudige montage van één dakraam

renovatie
VELUX introduceert een innovatief nieuw dakraam dat drie dakramen in één frame combineert. Door de slanke kozijnen biedt dit esthetische dakraam bewoners extra veel uitzicht en de uitzonderlijke isolatie- en ventilatiemogelijkheden zorgen voor maximaal wooncomfort. Met drie dakramen tegen een aantrekkelijke prijs en een eenvoudigere montage is een licht, helder en ruim interieur nu nog haalbaarder.
Meer daglicht met eenvoudige montage Het VELUX STUDIO ‘3-in-1’ dakraam bestaat uit twee te openen en een vast dakraam in één frame. Door de slanke kozijnen komt er wel 23% meer natuurlijk licht binnen dan bij drie los naast elkaar geplaatste dakramen met dezelfde afmetingen. Van buitenaf ziet het VELUX STUDIO dakraam eruit als een strak, modern geïntegreerd ontwerp met één bovenkap en slanke gootstukken. Dit zorgt voor net zo’n eenvoudige montage als van één enkel dakraam.
“We weten dat bewoners vaak op zoek zijn naar manieren om meer ruimte te creëren. Het binnenhalen van meer daglicht en frisse lucht kan meer comfort toevoegen en een ruimte groter laten lijken. Met het VELUX STUDIO ‘3-in-1’ dakraam worden in feite drie dakramen gecombineerd, waardoor er nog meer daglicht binnenkomt. Dankzij het unieke ontwerp van het frame kan hij net zo snel en eenvoudig worden gemonteerd als één enkel VELUX dakraam, wat tijd bespaart. De daglichtoplossing is voor de klant ook zeer betaalbaar met drie dakramen voor dezelfde prijs als een standaard combinatie van twee VELUX dakramen. Dit product levert dus niet alleen veel voordelen op voor de bewoners, maar ook voor montagebedrijven”, legt Vince Kers, productmanager bij VELUX Nederland uit.
Automatisch gezond binnenklimaat VELUX raamdecoratie is eenvoudig te monteren op alle drie de dakramen en zorgt met 1800 verschillende kleuren en dessins voor lichtregulering in ieder interieur. Voor meer comfort en maximaal gebruiksgemak kan het 3-in-1 dakraam ook elektrisch worden gemaakt met VELUX INTEGRA®. Hierdoor is het eenvoudiger voor bewoners om met een druk op de knop frisse lucht binnen te laten. Voor automatische ventilatie is het VELUX STUDIO dakraam ook aan te sluiten op VELUX ACTIVE with NETATMO. Dit smarthome automation systeem met sensoren creëert altijd een optimaal binnenklimaat door dakramen automatisch te openen of sluiten wanneer de sensoren meten dat het binnen te warm wordt of als de luchtkwaliteit niet gezond meer is. Daarnaast kan de VELUX ACTIVE app verbinding maken met Apple HomeKit, Google Assistent producten en spraak assistent Siri voor eenvoudige bediening.
[caption id=” align=”alignnone” width=”295”] Voor[/caption]
[caption id=” align=”alignnone” width=”295”] Na[/caption]
VELUX Rewards voor montagebedrijven Het VELUX STUDIO ‘3-in-1’ dakraam en VELUX ACTIVE lopen beiden mee in het VELUX Rewards spaarprogramma. Voor ieder geregistreerd VELUX STUDIO dakraam met VELUX ACTIVE ontvangen montagebedrijven 135 euro aan waardebonnen die kunnen worden uitgegeven bij o.a. Mediamarkt, Bol.com, ZALANDO, Ticketmaster, IKEA, de Bijenkorf of Weekendjeweg.nl.
Ontdek meer over het VELUX STUDIO ‘3-in-1’ dakraam op: https://www.velux.nl/studio