Afbeelding

Duurzame raamfolie

renovatie
Er zijn verschillende methoden om het warmteverlies door beglazing van een huis of een gebouw te reduceren. Met toepassing van isolerende raamfolie wordt bestaand glas opgewaardeerd naar een hoger energiebesparend niveau; van enkel naar dubbel glas of van dubbel naar HR glas. En dit alles kan, zonder ook maar enige aanpassing aan het pand!
Een gevel bestaat vaak voor zo’n 25 tot 40 procent uit glas. Isolerende raamfolie kan eenvoudig worden gemonteerd op het bestaande glas, zonder enig hak- of breekwerk. De folie is bijzonder duurzaam en creëert een perfecte balans van energie-efficiëntie en comfort in diverse seizoenen. In de warmere maanden weerkaatst deze folie de warmte van de ruiten en bespaart men op energiekosten van airco’s. In de winter zorgt isolerende raamfolie ervoor dat er minder warmte via het glas verloren gaat. De folie reflecteert de warmte van de verwarming, zodat deze binnen blijft. Raamfolie laat optimaal daglicht door, waardoor men kan genieten van een helder uitzicht met tegelijk een degelijke zonwering. 
Isolerende raamfolie levert een besparing op van het energieverbruik. Dankzij een speciale Low-E coating met een lage emissiviteit verbetert onze isolerende raamfolie de isolatiewaarde van het glas tot wel 41%. Dit betekent een verbetering van het algemeen comfort, een verlaging van de stookkosten en een mindere CO2-uitstoot, hetgeen bijdraagt aan een beter milieu. Isolerende folie heeft ten opzichte van andere energiebesparende oplossingen lagere investeringskosten, waardoor de terugverdienperiode aanzienlijk korter is. Raamfolie weert tevens 99% van de schadelijke UV-straling en heeft een lange levensduur.
De specialist op het gebied van raamfolie Het glad en strak aanbrengen van raamfolie op ruiten is een uitgesproken specialisme. Met ruim 40 jaar ervaring is Man Protection dé specialist op dit gebied. Man Protection is officieel distributeur van het A-merk raamfolie LLumar®, dat staat voor kwaliteit en duurzaamheid. De raamfolie wordt door professionele VCA-gecertificeerde installateurs gemonteerd, zodat men gegarandeerd is van een deskundige uitvoering en optimaal resultaat.
manprotection.nl