|
| |

Een bus van bestelbus.nl, daar kan je op bouwen

renovatie

“Afleveren is met de thuisbezorgservice van bestelbus.nl mogelijk op iedere locatie in Nederland.”

Bij bestelbus.nl heb je altijd een ruime keuze uit meer dan 500 gebruikte bedrijfswagens. We voegen wekelijks 150 nieuwe voertuigen toe aan onze voorraad, dat betekent dagelijks zo’n 30 jonge bestelbussen. Er is dan ook meer dan genoeg keuze in alle merken & prijsklassen en dat al meer dan 100 jaar. 
Ook voor starters en ZZP-ers Bestelbus.nl, onderdeel van Kleyn Group, heeft de grootste voorraad bestelbussen in Nederland en is bovendien merkonafhankelijk. We werken samen met leasemaatschappij DTC, waardoor je maandelijks tegen een vast bedrag kunt rijden met investeringsaftrek en zonder voorafgaande investering. Dit geldt ook voor starters en ZZP’ers. Of je nu wilt financieren of leasen, beide opties zijn mogelijk.
One stop shopping Bij bestelbus.nl nemen we alles voor je uit handen, als je dat wenst. Van onderhoud, APK, en reiniging tot de tenaamstelling van het voertuig. Elk voertuig dat bij ons binnenkomt, ondergaat een technische keuring onder toezicht van TÜV Nord. Daarom is elk afgeleverd voertuig TÜV-gecertificeerd. Afleveren is met de thuisbezorgservice van bestelbus.nl mogelijk op iedere locatie in Nederland.
Wil je meer informatie? Bezoek dan onze website www.bestelbus.nl. Je kunt natuurlijk ook bellen (0183 668 444) of een WhatsApp-bericht sturen (+16467366481). We staan altijd klaar om je te adviseren.

|