Het beschermen van je knieën tijdens het werk is uiterst belangrijk, zo voorkom je chronische ziekten en slijtage. Ook zijn er veel aspecten waarmee rekening gehouden moet worden bij het aanschaffen van kniebeschermers. In dit artikel lees je alles over kniebeschermers en waarom het zo belangrijke persoonlijke beschermingsmiddelen zijn.

Wat zijn kniebeschermers?
Kniebeschermers zijn persoonlijke beschermingsmiddelen die exclusief bedoeld zijn om knieën protectie te bieden tegen verschillende harde oppervlakken. Heb je een beroep waarbij je lange uren op de knieën moet zitten? Dan zijn deze producten de oplossing voor die pijnlijke en oncomfortabele uren tijdens het werken. Kniebeschermers zijn los verkrijgbaar en kunnen bevestigd worden aan de benen. Daarnaast kunnen deze producten ook standaard bevestigd zitten aan een werkbroek.

De grote voordelen van kniebescherming
Het grootste voordeel van kniebescherming is het verlagen van het risico op verwondingen aan de knie. Denk bijvoorbeeld aan kneuzingen, schaafwonden of bloeduitstortingen. Beroepen waar je constant op je knieën werkt (zoals stratenmaker) zijn kniebeschermers essentieel. Met een goede set kniebeschermers hoef je ook niet meer oncomfortabel te hurken, maar kan je veilig en met comfort op je knieën werken.

Top kniebeschermers van dit moment
Voor sommige vakgebieden zijn kniebeschermers een musthave. Bij CoolSafety verkopen wij verschillende kwalitatieve kniebeschermers.

Portwest Kniebeschermers KP44
Portwest Kniebeschermers zijn gemaakt om lang mee te gaan. Ze zijn gemaakt van polyurethaan: een sterk, lichtgewicht en flexibel materiaal dat bestand is tegen dagelijkse slijtage. De kniebeschermers zijn ontworpen met verstelbare riemen om een comfortabele pasvorm naar de vorm van uw been te garanderen, terwijl de kniekappen extra bescherming bieden.

Björnklader Kniebeschermers
Knieschermers van Björnkläder zijn perfect voor mensen die veel tijd op hun knieën doorbrengen. Extra veel demping, extra lang,m comfortabel en gemakkelijk op maat te maken. De kniebeschermers zijn precies afgestemd op de vorm van uw knieën. Als je ze op maat maakt, sluiten deze perfect aan op je eigen knie en kunnen wij garanderen dat jouw knieën optimaal beschermd zullen blijven, ongeacht hoe je beweegt of werkt.

Meer weten over beschermers voor de knieën of andere persoonlijke beschermingsmiddelen? Neem vandaag nog contact op met een de specialisten op CoolSafety.