Stijlvol, energiezuinig en eenvoudig te installeren. Dit zijn belangrijke elementen bij verlichting van wooncomplexen. Lightronics brengt dit allemaal samen in de Hogro Plus-serie. Deze lijn decoratieve wand- en plafondarmaturen combineert een stijlvolle uitstraling met duurzaamheid.

Verlicht een compleet wooncomplex
De Hogro Plus-serie bestaat uit verschillende armaturen: de BOW, DOTT, GEO en RINK. Armaturen uit de Hogro Plus-serie hebben een stijlvol design en geven een wooncomplex een eigen signatuur. Met deze wand- en plafondarmaturen kan een compleet wooncomplex worden aangelicht. Bovendien bieden deze armaturen volop mogelijkheden om te variëren. 

Energiezuinig
Hogro Plus-armaturen zijn voorzien van de modernste LED-techniek voor maximale energiebesparing. Bovendien kan de hoeveelheid licht worden afgestemd op de specifieke situatie om maximale besparing te realiseren. Met diverse opties kan nog meer energie bespaard worden. Zo kunnen de armaturen worden uitgerust met opties als schemerschakelaar of Comfort Light. Armaturen met Comfort Light beschikken over een geïntegreerde bewegingsmelder en schemerschakelaar met een automatische dimfunctionaliteit, waarmee tot 80% energie kan worden bespaard.

Bovendien zijn Hogro Plus-armaturen modulair opgebouwd. Daardoor kunnen ze eenvoudig worden geüpgraded en kan nieuwe techniek in de toekomst makkelijk worden toegepast.

Lange levensduur
De BOW, DOTT, GEO en RINK hebben een lange levensduur, dat draagt bij aan een optimaal Total Cost of Ownership. De behuizing is gemaakt van duurzaam aluminium met een dubbele coating met epoxy. Dat zorgt er niet alleen voor dat de behuizing de gehele levensduur meegaat maar het maakt de armaturen ook uitermate geschikt voor veeleisende omgevingen zoals kustgebieden.

Hogro Plus-armaturen staan garant voor:
Uitgebreide verlichtingsmogelijkheden
Een lumenpakket dat is afgestemd op de toepassing
Moderne lichttechniek
Een lagere CO2-footprint
Een naleverbaar armatuur voor het behoud van een eenduidige uitstraling
Lagere exploitatiekosten

Meer weten?
Ga naar www.lightronics.nl/hogro-plus of neem contact met ons op via 0416 56 86 00.