GSE Intégration is Europa’s grootste producent van indak montagesystemen voor standaard zonnepanelen. Het heeft het hoofdkantoor in Parijs en werd opgericht in 2010. Sinds 2018 is het onderdeel van TERREAL/CREATON, al 150 jaar specialist in dakbedekking met zo’n 4500 werknemers.

Bij GSE Intégration verlaten wekelijks vele zendingen de fabriek op weg naar de 30 landen die het bedient. Wereldwijd zijn de producten van de Franse groep ondertussen al geïnstalleerd op meer dan 5 miljoen vierkante meter daken, wat neerkomt op ongeveer 1 gigawatt aan fotovoltaïsche panelen. In Nederland en België is GSE Intégration al meer dan 8 jaar actief, en heeft het zo’n 80 procent marktaandeel van indak-systemen in Europa in handen.

Zonnepanelen op daken zijn tegenwoordig erg populair en de markt wordt gedreven door installaties op bestaande woningen. Met de invoering van de BENG- en BEN-normen voor nieuwbouw, evolueert de markt naar geïntegreerde oplossingen, die beter zijn afgestemd op nieuwe daken. Het GSE IN-ROOF SYSTEM voldoet aan alle Broof-brandtesten ofwel vliegvuurtesten die van kracht zijn in de bouwsector in Frankrijk, België, Het Verenigd Koninkrijk en Nederland. Elk dak moet voldoen aan dit Bouwbesluit. Ze zorgen voor luchtcirculatie, wat ten goede komt aan de energieproductie en oververhitting voorkomt. Zelfs onder extreme weersomstandigheden is waterdichtheid gegarandeerd. Dat is allemaal gevalideerd en vastgelegd in diverse internationale certificaten. Om de Nederlandse markt verder te overtuigen van al deze kwaliteiten, zijn wij bezig met het verkrijgen van een aanvullende certificering door KIWA, een erkende certificeringsinstantie. In 2022 evolueert het GSE IN-ROOF SYSTEEM om grotere en bredere zonnepanelen te kunnen integreren in het dak. Voor meer informatie over het GSE IN-ROOF SYSTEM kunt u terecht op onze website: 

www.gseintegration.com