Kunststof kozijnen bij jouw klanten plaatsen?

157

Kom je geregeld bij mensen thuis die problemen hebben met lekkage, kou in huis of andere ongemakken die door een rottend kozijn worden veroorzaakt? Ze komen bij jou terecht om de problemen op te lossen en jij zorgt ervoor dat de lekkage en kou verleden tijd zijn. Een goede oplossing om rotte kozijnen te voorkomen is het plaatsen van kunststof kozijnen.

In deze blog geven we je de voordelen van kunststof kozijnen die jij eenvoudig bij jouw klanten plaatst.

Waarom kies jij voor kunststof kozijnen?
Kunststof kozijnen zijn vaak gemaakt van polyvinylchloride. Anders dan andere soorten plastic heeft dit materiaal veel voordelen die voor het huis van jouw klanten opgaan, maar ook een gunstig effect heeft op het milieu. De kunststof is namelijk duurzaam en kan worden gerecycled. Helemaal in de tijd waarin we nu leven waarin plastic not done is en waarin we streven naar een groen en duurzaam milieu, is de keuze voor kunststof kozijnen van polyvinylchloride verantwoord.

Maar dat is niet het enige grote voordeel. De kunststof heeft een lange levensduur en gaat langs mee. Waar houten kozijnen te maken krijgen met het effect van regen en andere weersomstandigheden, wat zich resulteert in rottend hout, is de kunststof kozijn bestand tegen allerlei weertypen en andere invloeden van buitenaf. De kwaliteit van de kunststof is vanaf het begin heel hoog en neemt in de loop van de jaren niet af.

Plaats je kunststof kozijnen in de huizen van je klanten, dan zullen ze je dankbaar zijn voor de aangename temperaturen binnenshuis. Er is namelijk geen sprake meer van tocht, omdat de kunststof kozijnen een goed isolerende werking hebben. Je bent als bewoner niet overgeleverd aan de weersomstandigheden die zich buiten afspelen. Als je met regelmaat bij klanten langskomt om hun kozijnen te vervangen, dan is dit een belangrijke reden om kunststof kozijnen aan te raden.

Hoewel je menig klanten adviseert om voor kunststof kozijnen te kiezen, stuiten ze enigszins op weerstand. En dat is ook wel te begrijpen, want hout heeft vaak de voorkeur vanwege de robuuste en natuurlijke uitstraling van het materiaal. Toch kun je met kunststof kozijnen heel mooie eindresultaten krijgen en met de technieken van nu kun je zelfs een houtlook uitstraling creëren. Dan heb je het zichtbare voordeel van hout, maar de materiële voordelen van kunststof.

Ten slotte is de kunststof kozijn erg stevig en mist je de kozijnen goed plaatst bij je klanten, zullen sloten goed blijven zitten en blijft het glas bewegingsloos in de omlijsting staan. Bovendien kun je de kozijnen goed onderhouden en schoonmaken, zodat die bijdraagt aan een nette uitstraling van de gevel.

Kunststof kozijnen plaatsen met een hoge kwaliteit
Maak jij nog onvoldoende gebruik van kunststof kozijnen die je bij je klanten in huis plaatst? Verdiep je eens in het materiaal en in de voordelen ervan en vervang de houten, rottende kozijnen door strakke nieuwe kunststof kozijnen. Die bovendien goed zijn voor het milieu en een lange levensduur voor zich hebben liggen.

Geld besparen maak bekijk dan welke subsidies voor kozijnen er beschikbaar zijn.