Laten we samen jouw droom bouwen

86

Van den Elsen Houtbouw in Gemert, in de buurt van Eindhoven, is al jaren de specialist in traditionele houtbouw op maat. Denkt u hierbij aan traditionele bouw, zoals draagconstructies, overkappingen, mantelzorg woningen en hooibergen. Met ons vakmanschap en maatwerk verwezenlijken we graag samen uw dromen.

Ons bedrijf is al jaren gespecialiseerd in diverse authentieke houtbouw op maat. Deze constructies voor de traditionele houtbouw doen wij onder andere voor woonhuizen, carports, overkappingen of garages. Wanneer wij voor u aan de slag gaan, bijvoorbeeld met onze douglas-constructies, dan doen wij dit alleen aan de hand van de modernste technieken. Wij maken namelijk gebruik van professionele CNC-machines. Dit zijn computergestuurde machines die ons in staat stellen uiterst precies te werken als het aankomt op traditionele houtbouw op maat. Wilt u graag binnenkort een overkapping in uw tuin maken of een ander mooie constructie plaatsen? Dan zit u gegarandeerd bij ons bedrijf op de juiste plaats! U kunt uiteraard altijd bij ons langskomen voor meer informatie.

Wij helpen u graag met alles omtrent houtbouw.
Geen vraag is bij ons te groot en tevens leveren we ook al ons hout op maat indien gewenst. Heeft u interesse in traditionele bouw op maat? Twijfel dan niet en neem hiervoor direct contact met ons op.  

Rooijehoefsedijk 89    5421 XP Gemert
0492 – 53 70 60    www.vdelsenhoutbouw.nl