INSCHRIJVING NU KOSTELOOS VOOR ZZP-ERS EN WERKGEVERS

bouw

FIJNAART – 30 maart 2020 - Veel ZZP’ers en werkgevers zitten door de gevolgen van COVID-19 met forse financiële problemen. Het is nog niet duidelijk wanneer, maar Nederland zal weer aan het werk gaan. Om ZZP’ers en werkgevers een hoopvolle blik op de toekomst te bieden, kunnen ze zich nu geheel kosteloos inschrijven op het online platform Redfix. Het platform matcht ZZP’ers met zakelijke opdrachtgevers die hun opdrachten plaatsen. Er kan worden ingeschreven in verschillende branches: de zorg-, bouw-, technische-, logistieke- en agrarische sector.
“In deze moeilijke tijden waar onzekerheid heerst, bieden we toegang tot het RedFix platform geheel gratis aan. Vele tienduizenden hardwerkende ZZP’ers, werknemers en werkgevers zitten financieel in de knel. Daarom wil ik dat ze elkaar nu en vooral straks gemakkelijk vinden, als zaken weer op gang gaan komen. Zo kunnen we daar waar kansen liggen het herstel bespoedigen en werkgelegenheid invullen”, aldus Gerard van der Horst, initiatiefnemer en eigenaar van RedFix.
Geen afdrachten De afgelopen anderhalf jaar is gewerkt aan de bouw van het online platform www.Red-Fix.nl. Het plan was om dit kwartaal ‘live’ te gaan. Oorspronkelijk met de bedoeling dat opdrachtgevers een vast jaarlijks bedrag van 695 Euro zouden betalen en ZZP’ers hooguit enkele euro’s per jaar. De bemiddeling zelf was al gratis; geen afdracht per gewerkt uur of andere toeslagen. Honderd procent van de verdiensten gaat naar de ZZP’er.
Het verschil maken “Natuurlijk was het met slechts 695,- euro per jaar al een goede aanbieding, maar in de huidige omstandigheden ga ik hardwerkende ondernemers toch niet om geld vragen? We bieden het nu helemaal gratis aan en gaan het platform volgens plan de komende periode in heel Europa uitrollen. Alle verdere kosten die gemoeid zijn met de uitrol van het platform neem ik voor mijn rekening. Ik ging dit toch al doen, alleen nu zonder dat er inkomsten tegenover staan. Over een jaar of zo zien we wel verder, maar nu denk ik dat dit een verschil kan maken”, aldus Van der Horst.
“Sinds de COVID-19 uitbraak en de ‘adress the nation’ toespraak van minister president Rutte zie ik zaken vanuit een breder perspectief. Daarom wil ik helpen om de gevolgen voor werkend en ondernemend Nederland te beperken. Door RedFix zie ik een goede mogelijkheid om een positieve bijdrage te leveren”, aldus de ondernemer zelf.
Over Gerard van der Horst Gerard van der Horst (52 jaar) is ruim 25 jaar ondernemer met de nadruk op de inkoop, beheer en verkoop van Duitse huurwoningen. Het ondernemen is voor hem nu meer een levensstijl dan een noodzaak.