PANASONIC EN B2M HELPEN BEDRIJVEN

bouw

Panasonic en b2m helpen bedrijven hun echte total costs of ownership berekenen

Panasonic biedt, in samenwerking met B2M, bedrijven een online tool waarmee ze de kosten kunnen berekenen die ontstaan door mobiliteitsproblemen, zoals technisch falen van mobiele apparaten en applicaties.
Vanaf vandaag kunnen bedrijven de True Cost of Ownership™ Quick Calculator op de website van B2M gebruiken om de kosten van apparaat- en applicatiestoringen in te schatten en zo hun prestaties af te zetten tegen vergelijkbare bedrijven in hun branche. Aan het einde van de beoordeling wordt gratis een meer diepgaande analyse van de TCO verstrekt waarmee beheerders van hardware gefundeerde beslissingen kunnen nemen met betrekking tot de productiviteit van de medewerkers en het voorkomen van stilstand en uitval van de hardware.
B2M’s True Cost Of Ownership™ (TCO) berekent de totale eigendomskosten van mobiele technologieën over een periode van meerdere jaren. De tool houdt rekening met de aanschafkosten van zowel apparaten met een verwachte langere als minder lange levensduur, alsmede van software en randapparatuur, en neemt de gemiddelde uitvalpercentages voor batterijen, toepassingen, netwerken en andere componenten van mobiele apparaten mee in de berekening, die gebaseerd zijn op benchmarkgegevens van analisten en op primair marktonderzoek.
Over een periode van vijf jaar wordt gemiddeld meer dan 60% van de totale hardwarekosten van buitendienstmedewerkers veroorzaakt door storingen. Bovendien blijkt uit onderzoek dat 88% van de ondervraagde IT-medewerkers vaak goede batterijen in een apparaat vervangen en 16% vervangt zelfs het hele apparaat om één enkel probleem op te lossen. De meeste van deze uitgaven kunnen worden vermeden met real-time monitoring door middel van de door B2M-aangedreven Toughbook Smart Essentials.
De Toughbook Smart Essentials toolkit biedt waardevolle, intelligente en bruikbare informatie over de gezondheid en het gebruik van de complete mobiele activa van een organisatie. De suite bestaat uit drie diensten - Smart Service, Smart Battery Monitor en Smart Device Monitor - en maakt het vastleggen, analyseren en rapporteren van het gedrag en de eigenschappen van mobiele apparaten mogelijk. Door dit alles in real time te doen, helpen deze Smart Essentials bedrijven om hun apparaten zo proactief mogelijk te monitoren en te beheren.
Panasonic: