Afbeelding
visser-assen-bouw groothandel

Visser Assen voegt de online activiteiten samen

bouw
Visser Assen is een technische groothandel gericht op verschillende bouw gerelateerde industrieën. zo stelt Siebrand van Breden, algemeen directeur van Visser Assen. Een innovatieve organisatie wat zich juist in een conservatieve sector onderscheidt door middel van innovatie. Denk hierbij aan BouWatch, welke uit de koker van Visser Assen is ontstaan. “Onze nieuwste innovatie is BouwTag, waarmee gereedschappen zoals bijvoorbeeld een trilplaat of een laser eenvoudig zijn te traceren door middel van een Tag.
We zien dat online een steeds grotere rol speelt, zeker de laatste vijf jaar is onze webshop steeds belangrijker geworden, zowel voor de klant als voor onszelfDe verwachting is dat deze trend zich de komende jaren steeds verder zal doorzetten. Ondanks – of misschien wel dankzij – de coronacrisis is in 2020 onze online positie alleen maar versterkt. Met ons toenemende assortiment en innovaties willen wij een one-stop shop zijn binnen de Bouw, Grond Weg en Waterbouw en de GroensectorOnze ambitie is om voorop te blijven lopen en innovatief te blijven en om online nog verder te groeien”, verduidelijkt Van Breden. 
Visser Assen, de leverancier van infra- en bouwmaterieel, voegt de verschillende webshops samen onder dezelfde domeinnaam: Visser-Assen.nl. De zes pijlers van het bedrijf – inframaterieel, bouwplaatsinrichting, wegbebakening, meetinstrumenten, lay-out en bouwtag – zijn het fundament voor het online platform van de nieuwe webshop van Visser Assen.
Omdat ook de bouwwereld steeds dynamischer wordt, is het belangrijk als bedrijf mee te groeien”, verklaart Van Breden. “Door deze nieuwe en volgende stap zetten wij het gebruikersgemak en de klantbeleving nog prominenter op de eerste plaats. Met de integratie kunnen wij transparant communiceren naar onze klanten en zijn wij en onze producten nog gemakkelijker te vinden.”
Over Visser Assen Al vanaf de oprichting in 1974 is Visser Assen een vertrouwde naam onder uitvoerders in met name Nederland, maar is dankzij zijn online activiteiten inmiddels ook een begrip in België. Sinds in 2009 de eerste webshop actief werd, is de online handel dankzij de voormalige webshops Bouwlaser.nl, Straatmakershop.nl, Verkeersborden.com, Bouwplaats-Inrichting.nl en LayoutNederland.nl steeds belangrijker geworden. De technische groothandel biedt voor de bouw hiermee een geheel compleet assortiment aan. Dankzij de laatste aanpassingen is de website nog overzichtelijker en gebruikersvriendelijker geworden.
“Wij willen voorop lopen met digitale transformatie in de sector. Als groothandel is hierin een belangrijke rol voor ons weggelegd. We zijn ervan overtuigd dat ons goede online kanaal ons offline kanaal enorm versterkt. Door automatisering van processen aan de achterkant, kunnen wij ons steeds beter focussen op vraagstukken aan de voorkant en zo een steeds betere dienstverlening naar onze klanten toe ontwikkelen” sluit Van Breden af.
Bedrijfspagina Visser Assen