Afbeelding
bouwtransport-gww-man

MAN Truck & Bus biedt ultramoderne en baanbrekende technologie voor de bouwsector

bouw
  • Klanten uit bouw- en off road segment profiteren van expertise van MAN
  • Nieuwe MAN-trucks met perfect vormgegeven chauffeurs werkplek
  • MAN biedt juiste oplossingen voor bouwsector
  • Maximale kostenefficiëntie, optimale inzetbaarheid
Binnen de bouwsector worden er hoge eisen gesteld aan kippers, kraanwagens en betonmixers. Ze moeten efficiënt en zuinig zijn op het asfalt, een maximale flexibiliteit bieden bij het laden en lossen, maar ook in het terrein uit de voeten kunnen. Daarom is de nieuwe truckgeneratie van MAN nu nog beter afgestemd op de individuele eisen van het bouw- en off road segment. Gebruikers profiteren bovendien van de expertise die MAN Truck & Bus door 115 jaar ervaring in deze sector heeft opgebouwd.
Uitstekende ergonomie De hoofdtaken die naast het rijden moeten worden uitgevoerd - het reinigen van de kipperbak, het lossen van ladingen met de laadkraan of het laden en lossen van beton - zijn een echte uitdaging voor chauffeurs in de bouwsector. Daarom is het des te belangrijker om over een truck te beschikken die bijzonder praktisch is en 100% is afgestemd op de behoeften van de chauffeur. Een truck die hem de best mogelijke ondersteuning biedt en zijn werk vergemakkelijkt. MAN heeft hieraan bij de ontwikkeling van de nieuwe truckgeneratie bijzonder veel aandacht besteed. Dat blijkt uit de nieuwe trapachtige instap, die samen met de grote deuropeningshoek van bijna 90 graden het in- en uitstappen zo comfortabel en veilig mogelijk maakt. Praktische veegranden houden de cabine schoon en het uitgebreide verstelbereik voor de stoel en het stuurwiel zorgt ervoor dat chauffeurs van elk formaat een comfortabele positie vinden.
Technologie voor elke transporttaak Met de TGL (7,5 tot 12 ton GVW), TGM (12 tot 26 ton GVW), TGS (19 tot 50 ton GVW) en TGX (18 tot 41 ton GVW) in de bouwhoogtes ‘normaal’, ‘middel’ en ‘hoog’ (uitvoering met mechanische vierwielaandrijving) biedt MAN bedrijven in de bouwsector de juiste truck voor elke toepassing. De moderne 12,4 liter D26 Euro motor met vermogens van 430, 470 en 510 pk en hoge koppels die al vanaf 900 omwentelingen beschikbaar zijn, gecombineerd met de perfect schakelende geautomatiseerde MAN TipMatic transmissies met ruime keuze aan rijprogramma’s zorgen voor hoge prestaties én een laag verbruik. Het volledige MAN motorenprogramma is door de fabriek gecertificeerd voor XTL synthetische brandstoffen volgens de EN15940, waardoor grote CO2 reductie mogelijk is.
man-nederland.nl