Afbeelding

Bestelbus.nl gaat samenwerking aan in Limburg voor Zuidoost-Nederland

bouw
Bestelbus.nl, onderdeel van Kleyn Vans B.V. te Vuren, heeft een overeenkomst gesloten met Lennaerts Autobedrijven in Venlo. Onder de naam bestelbus.nl A73 worden vanuit het zuidoosten van het land jong gebruikte bedrijfswagens aangeboden voor lease of verkoop. De formule bestelbus.nl groeit hiermee verder door, na eerdere uitbreiding in Genemuiden voor Noordoost-Nederland.
Bob van der Laan, manager bestelbus.nl: ”In de eerste gesprekken met Autobedrijf Lennaerts bleek heel snel dat we elkaar uitstekend aanvullen. De heren Lennaerts en Smeets hebben met hun team een ruime ervaring op het gebied van bedrijfswagens. Met vestigingen in Venlo, Beesel en Roermond zijn zij lokaal sterk vertegenwoordigd. Lokale bedrijven zijn een vertrouwd gezicht in de regio en spreken de taal van klanten uit die regio het best. Zo kunnen wij ons schaalvoordeel en de uitgebreide mogelijkheden die klanten bij ons hebben bij de aanschaf van een bestelbus aanbieden op meerdere plekken in Nederland. Wij hebben met bestelbus.nl A28 - onze franchisenemer in Genemuiden – gezien dat dit uitstekend werkt en kijken er naar uit om ook in Limburg samen iets moois op te bouwen.”
Bart Lennaerts, directeur Autobedrijf Lennaerts: “De samenwerking met bestelbus.nl maakt ons enthousiast, omdat wij elkaar hiermee versterken. Zo hebben we bijvoorbeeld al een werkplaats die volledig is ingericht voor alle mogelijke typen bestelbussen. Dit is daarnaast een echte ondernemersregio. De bestelbus.nl-formule sluit hier naadloos op aan. Merkonafhankelijk advies, tot 2 jaar garantie en uitgebreide leasemogelijkheden voor starters zijn belangrijke pluspunten voor de ondernemer die op zoek is naar een bestelbus, ook in onze regio.”
Voor de klant verandert het startpunt niet, de website van bestelbus.nl toont de gehele landelijke voorraad jong gebruikte bedrijfswagens. De klant kan zelf filteren op locatie, zodat altijd overzichtelijk is op welke locatie het voertuig staat.
Bestelbus.nl A73 bevindt zich aan de Rudolf Dieselweg 22, nabij de A73 te Venlo. Het hoofdkantoor van bestelbus.nl en het nieuwe trading home bevinden zich aan de Zeiving 12, A15, afslag 29, te Vuren.  Daarnaast is er ook een vestiging in Genemuiden, bestelbus.nl A28 aan de Sisalstraat 71.