||TrackJack Europe biedt samen met haar partners unieke kortingen aan zowel bestaande als nieuwe afnemers.
||TrackJack Europe biedt samen met haar partners unieke kortingen aan zowel bestaande als nieuwe afnemers. ||

Leverancier rittenregistratie biedt uniek initiatief om geld te besparen

bouw

BERGSCHENHOEK – In tijden van inflatie en hoge tarieven, zijn steeds meer ondernemers en particulieren bezig met besparen. Om haar klantenbestand door deze uitdagende tijden te helpen, biedt TrackJack, marktleider op het gebied van digitale rittenregistratie, kortingen op haar eigen dienstverlening en op die van haar partners. De titel? TrackJack Benefits.

Al ruim dertien jaar helpt TrackJack de Nederlandse ondernemer en particulier met GPS-oplossingen op het gebied van rittenregistratie, track & trace en inzicht in rijgedrag. En waar de propositie vanaf dag één draaide om de best betaalbare te zijn, biedt het nieuwe initiatief nu al meer dan €500 korting op relevante en interessante partners.
Van tankpas en laadpaal tot GPS horloge De partners die kortingen bij de eerste lancering van TrackJack Benefits aanbieden, variëren enorm. Het kan gaan om kortingen op een lidmaatschap (zoals ZZP Nederland en de Vereniging Zakelijke Rijders), korting op een product (zoals een GPS horloge van Spotter en laadpaal van EV Style) tot aan korting op een dienst (zoals MoveMove, Gereedschapbeheer en OutSmart).

Een opvallende Benefit is die van Goboony. Deze internationale organisatie biedt de mogelijkheid om als particulier een camper te huren, of uw camper beschikbaar te maken voor de verhuur. De korting die door deze partners wordt aangeboden is gericht op de particulier en biedt een voucher om een camper te huren ter waarde van €100 tegen de helft van de prijs.

“Iedereen is op zoek naar manieren om te besparen. En deze unieke manier van samenwerken geeft onze klanten precies dat.” – Micha Ligtvoet - TrackJack Europe


[caption id=”attachment_218268” align=”aligncenter” width=”572”] TrackJack Europe biedt samen met haar partners unieke kortingen aan zowel bestaande als nieuwe afnemers.[/caption]
GPS locaties van de auto tot het wagenpark Zakelijke rijders maken gebruik van TrackJack om aan de hand van een GPS tracker automatisch de kilometerregistratie bij te houden, melding te krijgen bij diefstal en sabotage, maar ook de om huidige locaties van voertuigen in te zien. Dat maakt het voor planners en logistieke medewerkers nog makkelijker om de planning zo efficiënt mogelijk te maken. Bijvoorbeeld bij een spoedgeval of een medewerker die ondersteuning nodig heeft.
Over TrackJack TrackJack is specialist in GPS-oplossingen. Met ruim 55.000 aansluitingen is TrackJack een van de grootste spelers in rittenregistratie, track & trace en fleetmanagement-oplossingen in Nederland. Die snelle groei van de brutale nieuwkomer leidde in 2015 tot een nominatie voor de Erasmus Innovatie Award van INSCOPE (Erasmus Research Institute of Management). TrackJack heeft het Keurmerk voor Ritregistratiesystemen van de Belastingdienst. Meer info: www.trackjackeurope.com.
 
||TrackJack Europe biedt samen met haar partners unieke kortingen aan zowel bestaande als nieuwe afnemers.
||TrackJack Europe biedt samen met haar partners unieke kortingen aan zowel bestaande als nieuwe afnemers.