Troffelvloer als bedrijfsvloer

renovatie
Wie overweegt een nieuwe bedrijfsvloer te plaatsen, moet rekening houden met een aantal aspecten. Een belangrijk aspect is de branche waarin de vloer geplaatst wordt. Niet elk type vloer heeft namelijk dezelfde eigenschappen.
Zo kan de ene vloer bijvoorbeeld wel goed tegen water, vloeistoffen en vocht en de andere vloer helemaal niet. Daarnaast is het voor vele bedrijven belangrijk om een goed en makkelijk te onderhouden vloer te hebben. Ook een belangrijk punt is de duurzaamheid van de vloer. Een goede optie voor een bedrijfsvloer is een troffelvloer, ook wel mortelvloer, acrylaatvloer of PMMA-vloer genoemd. Een troffelvloer is een veelzijdige vloer die in vele branches toegepast kan worden.
Troffelvloer van Mesa Coatings De troffelvloeren van Mesa Coatings zijn op basis van PMMA-hars en fijn grind. Dit type vloer heeft een dikte van ca. 4 - 5 mm en bestaat uit vier lagen. Het hars bindt het fijne grind als het ware samen en vormt dan een troffelmassa waar uiteindelijk een sealer overheen wordt aangebracht. Hierdoor wordt de troffelvloer volledig dicht voor vloeistoffen en vuil. Een troffelvloer kan op verschillende ondergronden worden aangebracht, zoals een betonvloer, zandcementvloer, asfaltvloer, tegelvloer en houtenvloer. Ook is het vloersysteem zowel binnen als buiten toepasbaar.
Troffelvloer: toepasbaar in vele sectoren Een troffelvloer is door zijn veelzijdigheid geschikt als bedrijfsvloer voor vele sectoren. Zo komt u de troffelvloer vaak tegen in de automotive sector. Doordat de vloer volledig vloeistofdicht en chemisch bestendig is, komt hij uitstekend tot zijn recht in wasstraten en
wasboxen. Door de chemische en mechanische belastbaarheid wordt de troffelvloer ook veelal toegepast in garages en werkplaatsen. Verder is de troffelvloer uiterst geschikt voor de foodsector en wordt het systeem vaak toegepast in professionele keukens, slagerijen, bakkerijen en voedselproductie ruimtes. De troffelvloer is gemakkelijk schoon te maken, wordt naadloos geplaatst en is volledig vloeistofdicht, hierdoor voldoet de troffelvloer aan de normen van de HACCP-hygiënecode. De vloer kan zowel glad als antislip afgewerkt worden, zo is de vloer nóg veiliger te maken voor zowel medewerkers als voor klanten. Verder heeft de troffelvloer een modern en professioneel uiterlijk, waardoor de vloer dus ook uitstekend past in kantoren en showrooms.
De voordelen van een troffelvloer Troffelvloeren staan erom bekend erg sterk te zijn, maar dit is natuurlijk niet het enige voordeel. Hieronder staan een aantal belangrijke voordelen van troffelvloeren:
- 100% vloeistofdicht - Mechanisch belastbaar - Chemisch bestendig - Antislip en gladde afwerking mogelijk - Naadloos gelegd - Sterk en slijtvast - Kras-, UV- en urinebestendig - Moderne en professionele uitstraling - Toepasbaar op verschillende ondergronden en in verschillende omstandigheden - Duurzame en veelzijdige bedrijfsvloer
Kiezen voor Mesa Coatings is kiezen voor kwaliteit Mesa Coatings is dé specialist in kunststof vloer- en wandsystemen gericht op de B2B markt. Wij opereren internationaal en zijn actief in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Denemarken, Frankrijk, Spanje, Engeland en zelfs Ierland. U kunt ons benaderen voor het aanleggen van troffelvloeren, mortelvloeren, epoxy gietvloeren, epoxy coatingvloeren en verschillende types plint- en wandcoatings voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten.
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Bezoek dan onze website www.mesa-coatings.eu of neem telefonisch contact op met één van onze ervaren professionals.