Afbeelding

Raamfolie voor functionele en esthetische toepassingen

renovatie
Warmte weren op de werkplek, producten in een etalage beschermen tegen schadelijke uv-straling of privacy creëren? Man Protection biedt een breed assortiment raamfolies voor diverse doeleinden. Daarnaast zijn raamfolies uitstekend toepasbaar om de veiligheid, inbraakwerendheid of isolatie van een gebouw te verhogen én om de gevel een esthetische upgrade te geven.
Blijvend helder en kleurrijk interieur Uv-werende glasfolie is een glasheldere folie welke maar liefst 99,9% van de schadelijke ultraviolette stralen weert. Hierdoor zullen kwetsbare voorwerpen en materialen zoals kleding, meubilair, antiek en kunst aanzienlijk minder snel verkleuren. Deze folie is uitermate geschikt voor o.a. etalages en winkelruiten, maar ook voor kantoren, woningen en musea. UV-werende raamfolie is tevens verkrijgbaar met anti-inbraak eigenschappen.
Duurzame raamfolie Raamfolie is bijzonder duurzaam en levert tevens een besparing op van het energieverbruik. Door de toepassing van warmtewerende folie op de ruiten kan de opwarming door de zon op het glas gereduceerd worden tot wel 90%. Hiermee creëert men een aangename werk- en leefomgeving.  Het klimaat binnen blijft optimaal en men bespaart tevens op energiekosten van koelingssystemen.  Zonwerende glasfolies zijn uitermate geschikt voor o.a. woningen, kantoren, winkels, ziekenhuizen en scholen.
Maximale privacy De folie ‘Etched Glass’ is een matte folie welke wel licht doorlaat maar geen beeld. Het wordt vaak toegepast in ruimtes waar rust en privacy essentieel zijn, zoals vergader- en werkruimtes. Ook behoren diverse logo’s, belettering of andere afbeeldingen tot de mogelijkheden welke zijn af te stemmen op de huisstijl. De folies zijn niet uitsluitend functioneel, de meeste geven een project tegelijkertijd meer uitstraling.
Over Man Protection Man Protection is officieel distributeur van LLumar® glasfolie, dat staat voor kwaliteit en duurzaamheid. De raamfolie wordt door professionele VCA-gecertificeerde installateurs gemonteerd, zodat men gegarandeerd is van een deskundige uitvoering en een optimaal resultaat.
www.manprotection.nl