Afbeelding

ASF Fischer speelt in op de ontwikkelingen met komst van nieuwe merken

renovatie
De wereld van bevestigingsmaterialen is continue in beweging. Op allerlei bouwgebieden zijn er nieuwe oplossingen, producten en toepassingen nodig en daarbij ook nieuwe bevestigingsmaterialen. A.S.F. Fischer B.V. is zich hiervan bewust en speelt hierop in met de komst van nieuwe merken, waaronder Steelies® Ultimate en QlinQ®.
Het nieuwe Steelies® Ultimate assortiment bestaat onder andere uit boor- plaat- en dakschroeven volgens DIN-normering en gipsplaatschroeven voor diverse toepassingen. QlinQ® is aangekocht begin 2020 en is met name gericht op de DHZ-branche. Het assortiment van QlinQ®, ook één van de nieuwste eigen merken, is onderverdeeld in negen categorieën van Deur- tot Raambeslag, Touw, Ketting en bevestigingsmaterialen. De bevestigingsmaterialen van QlinQ® bestaan uit kleinverpakkingen van de meest voorkomende maten bouten, moeren en ringen. Door kleinverpakkingen aan te bieden wordt er ingespeeld op de groeiende DHZ-markt. Ook in deze markt is informatie van groot belang! 
Iedereen kan, waar ter wereld dan ook, informatie opzoeken. Dit wordt steeds vaker gedaan omdat er meer en meer uiteenlopende bevestigingsmaterialen nodig zijn. A.S.F. Fischer B.V. bevestigt dit ook. De aanvragen voor de welbekende Woodies® Ultimate schroeven variëren van 16mm lang tot wel 460mm lang, verzinkt, RVS of met de Shield Outdoor coating. Mede door het zeer uitgebreide assortiment van deze schroeven, maar ook InterDynamics® en de nieuwe eigen merken heeft A.S.F. Fischer B.V. besloten om een webshop te lanceren. Op deze webshop zijn niet alleen de Woodies® Ultimate schroeven te vinden, maar onder anderedus ook de assortimenten van InterDynamics®, Steelies® Ultimate en QlinQ®. A.S.F. Fischer is een groothandel die levert aan de bouwmaterialenhandel, ijzerwarenhandel, DHZ-branche en industrie. Dit is de reden dat iedereen kan zoeken tussen de ruim 50.000 producten op de nieuwe webshop, maar alleen de klanten hebben toegang tot prijzen en beschikbaarheid.
Bekijk alle nieuwe merken op: https://webshop.asf-fischer.nl/