|
| |

CoolSafety.nl en ehbo-koffer.nl slaan handen ineen

bouw
Per 1 oktober 2021 neemt CoolSafety te Leusden, toonaangevend online marktleider op het gebied van veilig werken en PBM, alle aandelen van Safety Webshops Europe B.V. te Amsterdam over, beter bekend van o.a. de website www.ehbo-koffer.nl. Door deze overname breidt CoolSafety haar assortiment veiligheidsproducten en PBM uit met een compleet pakket EHBO artikelen. Zo ontstaat een volledig productprogramma, waarmee nog beter ingespeeld kan worden op de wensen van klanten.
Met deze overname geeft CoolSafety verder invulling aan de ambitie om de beste en meest klantvriendelijke online specialist op het gebied van veilig werken te zijn. Bij beide bedrijven staat klanttevredenheid zeer hoog in het vaandel. EHBO-koffer.nl wordt door klanten gewaardeerd met een 9,1 en CoolSafety zelfs met een 9,6.
De kennis en expertise van CoolSafety is gericht op bedrijven en overige professionals die veilig willen werken, én online op zoek zijn naar kwalitatief hoogwaardige PBM. De uitbreiding met het assortiment en de diensten van ehbo-koffer.nl, zorgt voor zeer krachtige combinatie. De platforms van beide bedrijven blijven naast elkaar bestaan en voor klanten zal er, behalve de uitbreiding van het assortiment, weinig veranderen.
CoolSafety.nl CoolSafety is dé online specialist op het gebied van persoonlijke beschermingsmiddelen en veiligheid op de werkvloer. Zowel bedrijven en organisaties, als particulieren, kunnen bij CoolSafety terecht voor het meest uitgebreide assortiment PBM  tegen zeer scherpe prijzen én persoonlijk advies. Onder andere hierom waarderen klanten CoolSafety met een 9,6!
SWE / ehbo-koffer.nl Safety Webshops Europe levert complete EHBO-koffers en verbandmiddelen van de hoogste kwaliteit aan bedrijven, scholen en particulieren in Nederland, België en Duitsland. Het bedrijf onderscheidt zich door een zeer klantgerichte service, expertise en scherpe prijzen. SWE sluit om die redenen naadloos aan bij de waardes en doelstellingen van CoolSafety.
|