Partner in een duurzame toekomst

installatie
Eigen stroom genereren, minder afhankelijk zijn van energieleveranciers, en dat op een duurzame manier. De zonnepanelen van YMX Euro Solar zijn een uitstekende investering in de toekomst. De in Roosendaal gevestigde leverancier biedt de juiste expertise en ervaring en kan u van inkoop tot installatie voorzien in zonnepanelen.
Investeren in duurzame energie. Het verduurzamen van (bedrijfs)panden door de plaatsing van zonnepanelen is een beeld wat steeds vaker te zien is. Verhoog de waarde van uw pand en ontvang een hoger energielabel door de aanschaf van onze zonnepanelen. “Om verduurzaming te stimuleren heeft de overheid een SDE+-subsidie beschikbaar gesteld, wat betekent dat de stroom per kWh die wordt opgewekt, aan u wordt uitbetaald. Door YMX-zonnepanelen aan te schaffen profiteert u dus niet alleen van een ruim aanbod A-kwaliteit panelen tegen de scherpste prijs, maar ook van mogelijke subsidies.”
Uit voorraad leverbaar. De YMX-zonnepanelen worden in eigen fabriek geproduceerd. Kwaliteit staat voorop in de productie van onze zonnepanelen, en wordt gewaarborgd door verschillende certificaten. Met meer dan 5.000 zonnepanelen op voorraad, kunt u altijd rekenen op snelle levering. Daarbij bieden wij tot 25 jaar garantie op verschillende typen panelen.
 “Onze A-kwaliteit zonnepanelen worden in eigen fabriek geproduceerd.”
Groot netwerk. Het partnernetwerk van YMX Euro Solar vormt de basis van het bedrijf. Omdat wij nauw samenwerken met een groot netwerk, bieden wij als internationale groothandel in zonnepanelen A-kwaliteit tegen de laagste prijs. “Het inkoopvoordeel kunnen wij u bieden dankzij strategische inkoop. Zo profiteert u bij YMX Euro Solar van schaalvoordeel en een scherpe prijs, met keuze uit verschillende typen zonnepanelen van de hoogste kwaliteit.”
Partner worden. De stap in de richting van een duurzame toekomst zetten was nog nooit zo makkelijk. Bij YMX Euro Solar werken wij graag samen met partners, en willen we onze partners ook graag extra voordelen bieden.
Kies voor kwaliteit. Kies voor uw portemonnee. Neem contact op en word partner van YMX Euro Solar.
www.ymxsolar.com