Het is altijd al een uitdaging geweest over de hele wereld om replica’s van hoogwaardige merken te bestrijden. De hernieuwbare energie-industrie is niet de minste, waar je er ook veel van kunt zien. 

Om de uitdaging aan te gaan van ‘nep’-modules van lage kwaliteit die op de internationale markt verschijnen, integreert TIER1 Duitse fabrikant AE Solar nu Near-Field Communication (NFC)-chips in elk van zijn panelen. Deze innovatieve technologie zorgt ervoor dat al haar klanten zullen profiteren van de originele productkwaliteit, met de bijbehorende garanties, waardoor elke smartphonegebruiker de authenticiteit van een AE Solar-product in enkele seconden kan verifiëren via een gratis te downloaden app. 

Ondertussen blijven de modules uit de Eclipse- en Thunder-serie van het bedrijf een populaire keuze voor Europese daken, waarbij uitstekende prestaties worden gecombineerd met een esthetisch aantrekkelijk uiterlijk.

TIER1-fabrikant AE Solar, opgericht in 2003, is nu actief in meer dan 95 landen, wat zijn status als een van de toonaangevende particuliere bedrijven in Duitsland onderstreept. Daarnaast heeft het bedrijf een constante capaciteit van 10 MW per maand.

Ga voor vragen naar de volgende link en vul het formulier in: www.ae-solar.com/contacts of neem contact op via online chat voor meer flexibiliteit!

Messerschmittring 54,
D-86343, Königsbrunn, Germany
+ 49 8231 97 826 80
info@ae-solar.com
www.ae-solar.com