Bezoekersregistratie vakbeurs Zero Emission | Ecomobiel 2021 geopend

58
Foto: Mario Ruiz (www.studio9photography.nl)

Vanochtend opende beursorganisator 54events de bezoekersregistratie van de vakbeurs Zero Emission | Ecomobiel. Die vindt plaats op 12, 13 en 14 oktober in de Brabanthallen in Den Bosch, gelijktijdig met Vakbeurs Energie en de vakbeurzen PREFAB en Industrial Heat & Power.

Met alle ontwikkelingen op het gebied van de energietransitie, een inmiddels vrijwel uitverkochte beursvloer en een divers inhoudelijke programma wordt uitgekeken naar een mooie editie van de vakbeurs Zero Emission | Ecomobiel binnen de overkoepelende Nationale Energie Week.

Nieuw in 2021 & highlights
– 12 theaters met ruim 200 sprekers en vele workshops om uit te kiezen
– Dutch Hydrogen Days – met waterstofpaviljoen en -podium. Op dinsdag 12 oktober in de spotlight: H2 in mobiliteit
– 2 Test & Drive parcoursen
– Seminars over o.a. duurzaam bevoorraden, servicelogistiek en zero emissie bouwlogistiek
– Energy Storage Day en ESNL paviljoen – de 6de editie en de meest complete tot op heden
– Corporatiedag Energietransitie – kennisdelen en netwerken voor en door woningbouwcorporaties
– Gemeentedag Energietransitie – al weer de 4de editie
– Mobility start-ups: pitches en paviljoen

Doorstroomlocatie
Beurzen zijn, net als bijvoorbeeld de Efteling, IKEA en musea, doorstroomlocaties. Met inachtneming van de overal in Nederland geldende basismaatregelen, is daardoor op dit moment slechts één aanvullende regel van kracht. Deze houdt in dat er op elk gegeven moment gemiddeld maximaal 1 bezoeker per 5 vierkante meter vloeroppervlakte aanwezig kan zijn.

30.000 vierkante meter
In de Brabanthallen – en aanpalende congrescentra – heeft 54events tijdens de Nationale Energie Week (en dus tijdens de vakbeurs Zero Emission | Ecomobiel) de beschikking over ruim 30.000 m². Ruim voldoende dus, om haar regulier te verwachten bezoekersvolume veilig te kunnen ontvangen.

Gratis toegang
Toegang tot de vakbeurs Zero Emission | Ecomobiel is gratis voor professionals mits zij zich voor 12 oktober registreren. En met een toegangskaart voor PREFAB bezoekt men gratis ook Vakbeurs Energie en de vakbeurzen PREFAB en Industrial Heat & Power.

Een gratis toegangskaart t.w.v. € 25,- is te verkrijgen via https://www.databadge.net/nrgy2021/reg/eco.