Collé Rental & Sales, gespecialiseerd in de verhuur, verkoop en service van machines & materieel voor o.a. de bouw, heeft een mega order geplaatst bij Nooteboom Trailers. De levering omvat 26 stuks 3- en 4-assige semidiepladers met zelfsturende naloopassen uit het Nooteboom SMART programma. Via ingehuurde charters heeft Collé in de afgelopen jaren zeer positieve feedback gehad over de Nooteboom semidiepladers, waardoor Collé heeft besloten deze mega order aan Nooteboom te gunnen.

Remy Bergenhuizen (links op foto), wagenpark beheerder bij Collé Rental & Sales neemt de eerste drie semidiepladers in ontvangst van de in totaal 26 stuks uit handen van Johan Visschers, verkoopadviseur bij Nooteboom Trailers.

Start levering
In totaal worden 20 stuks 3-assige semidiepladers (OSDS-48-03EB) en 6 stuks 4-assige semidiepladers met uitschuifbare laadvloer (OSDS-58-04V) geleverd. De semidiepladers zijn bestemd voor de diverse vestigingen van Collé in Europa. Inmiddels zijn de eerste semidiepladers aan Collé Rental afgeleverd.

Uitvoering
De semidiepladers kenmerken zich door een zeer laag eigen gewicht een geringe laadvloerhoogte en een sterk en robuust chassis. De 3-assige semidieplader zijn allen uitgevoerd met 5 meter automatisch hydraulisch uitvouwbare opritten met roostervloer en een…

Over Collé
Met ruim 120 jaar ervaring is Collé Rental & Sales één van de grootste verhuurbedrijven in Europa. Het hoofdkantoor is gevestigd in Sittard en hebben 17 vestigingen in Nederland, België, Duitsland, Denemarken en Luxemburg. De verhuurvloot van Collé omvat ca 22.000 machines, voornamelijk heftrucks, hoogwerkers, verreikers en graafmachines. Om deze machines op de gewenste klantlocatie af te leveren, beschikt Collé over zo’n 90 trekker-oplegger combinatie.

Over Nooteboom Trailers
Nooteboom Trailers B.V., opgericht in 1881, biedt haar internationale klanten innovatieve en integrale oplossingen voor uitzonderlijk vervoer. Nooteboom ontwerpt en bouwt de hoogste kwaliteit trailers met een nuttig draagvermogen van 20 tot 200 ton. Het assortiment omvat semi-trailers, diepladers, aanhangwagens en semidiepladers. Trailer van Nooteboom staan bekend om de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding dankzij de lage total cost of ownership, de hoge betrouwbaarheid en het grote bedieningsgemak.