CONMEQ toegevoegd aan leverprogramma DNL Machines & Equipment

182

Vanaf 1 mei 2022 is DNL Machines & Equipment officieel distributeur voor Nederland van de CONMEQ elektrisch aangedreven mini-loaders. Met CONMEQ biedt DNL haar klanten een nog completer pakket hoogwaardige machines. CONMEQ is een productontwikkelaar met passie voor innovatie en duurzaamheid. De machines hebben een levensduur van 20 tot 30 jaar en de gebruikte onderdelen zijn voor 99% recyclebaar.

100% elektrische mini-loader
De Conmeq AS15 is hét debuut van de in Budel gevestigde fabrikant. Deze 100% elektrische mini-loader heeft unieke eigenschappen die meerwaarde voor de gebruiker opleveren. Hij onderscheidt zich door zijn energie-efficiency, hoge rijsnelheid (max. 12 km/h), stabiliteit en groot hefvermogen (500 kg nominaal). De machine beschikt over een krachtig accupakket met on-board acculader. Hij beschikt daarmee over voldoende capaciteit om een volledige werkdag mee te kunnen werken.

De AS15 laat zich eenvoudig besturen, draait moeiteloos om z’n as en beschermt volautomatisch bij overbelasting. Optioneel ook op afstand bestuurbaar en leverbaar met meer dan 70 opties voor vrijwel ieder toepassing. Kortom, een zeer breed inzetbare machine die toepasbaar is in onder andere groenvoorziening, wegenbouw, bouw, sloop, recycling, landbouw, industrie en evenementen.

DNL Machines & Equipment
Het in Haastrecht (bij Gouda) gevestigde DNL Machines & Equipment is importeur van o.a. SANY grondverzetmachines en DEZEURE grondkippers en landbouwmachines. “Met CONMEQ hebben wij een mooie aanvulling op ons leveringsprogramma. Met deze toevoeging zijn we in staat om onze klanten een nog completer pakket hoogwaardige machines aan te bieden. Daarnaast is het voor ons belangrijk om ook de markt van elektrisch aangedreven machines te betreden.” aldus Diederik van Hattem, Directeur van DNL Machines & Equipment. DNL zal ook de service en de onderdelen voor de CONMEQ machines gaan verzorgen.

Het merk CONMEQ is volop in ontwikkeling. Ook het eerstvolgende product dat gelanceerd gaat worden onderscheidt zich evenals de AS15 op het gebied van bediening, prestaties en inzetbaarheid.