Bedrijfshal, glimmende vloer, bouwvloer-bedrijfsvloer

Een duurzame bedrijfsvloer die door de jaren heen mooi blijft, dat wil iedere ondernemer toch? Heeft u een magazijn of werkplaats waar vaak materieel en meubilair wordt verplaatst of waar machines zoals heftrucks rondrijden? Bent u een ondernemer met een winkel of horecazaak, waar veel wordt gelopen door klanten en medewerkers en waar wordt gewerkt met vetten en vloeistoffen? Of heeft u juist een carwash waar de vloer makkelijk en snel schoon te maken moet zijn en waar glijpartijen vermeden moeten worden? Met een krasbestendige en slijtvaste vloer van Mesa Coatings heeft u de perfecte oplossing gevonden.

De pluspunten van een slijtvaste en krasbestendige vloer voor uw bedrijf
Om te beginnen hebben slijtvaste vloeren een lange levensduur. Zo dient u minder snel te investeren in een nieuwe vloer. Het hangt natuurlijk wel af van het gebruik, maar gemiddeld mag u rekenen dat u met een slijtvaste kwaliteitsvloer ongeveer 20 jaar vooruit kunt. Wanneer er dagelijks zware machines over rijden of er veel geschoven wordt met materieel, zoals in industriële werkplaatsen, zullen er wel eerder krassen ontstaan dan wanneer er enkel mensen overheen lopen, zoals in de retail of horecasector.

Een tweede pluspunt is het minimale onderhoud dat deze vloersoort nodig heeft. De vloeren worden namelijk super strak en naadloos gelegd, hierdoor is het schoonmaken en schoonhouden van de vloer eenvoudig. Het enige onderhoud dat vereist is, is het periodiek schoonmaken van de vloer met water en een reinigingsmiddel.

Welke vloersystemen zijn geschikt?
Eén van de meest slijtvaste vloersystemen van Mesa Coatings is het Mesa Fast systeem op basis van PMMA-harsen (acrylaat). Dit vloersysteem is zwaar mechanisch belastbaar, vloeistofdicht en chemisch bestendig. Het laatste voordeel zorgt ervoor dat alle hygiënische richtlijnen kunnen worden gevolgd. Ook temperatuurschommelingen hebben geen effect op de kwaliteit van dit vloersysteem. Het laatste en misschien wel het meest belangrijke voordeel is dat de vloer binnen 1 dag wordt gelegd en na 2 uur uitharding kan het oppervlak weer volledig in gebruik genomen worden. Dit systeem passen we voornamelijk toe binnen de automotive, carwash en tankstation sector, de horeca en voedingsmiddelenindustrie, de industriële ruimtes, de retail industrie en in sanitaire ruimtes.

Er zijn ook nog andere variaties mogelijk in vloersystemen. Zo kunt u kiezen voor de gietvloer of epoxy coatings van Mesa Coatings. Deze twee systemen worden veelal toegepast in werkplaatsen, magazijnen, productieruimtes en bedrijfs- en opslaghallen. Echter, epoxy is minder krasbestendig dan het Mesa Fast systeem op basis van acrylaat.

Voor de algemene veiligheid, zeker waar veel mensen lopen, is een antislip afwerking van uw vloer een interessante optie. U geniet een brede keuze in vloersystemen bij Mesa Coatings. Zo kunt u de keuze afstemmen op uw wensen én de uitstraling voor uw bedrijf.

Het oog wil ook wat
Vloeren hebben invloed op de uitstraling van uw bedrijf. De vloersystemen van Mesa Coatings zijn niet alleen slijtvast en duurzaam, maar hebben ook een erg moderne uitstraling. De vloeren worden aangebracht in een kleur naar uw keuze. Dit zorgt ervoor dat de uitstraling van het bedrijf wordt verhoogd en uw project een plaatje wordt!

Voor elke branche en bedrijf biedt Mesa Coatings perfecte oplossingen, die gericht zijn op uw specifieke wensen en eisen! Mesa Coatings helpt u graag met een deskundig advies, neem gerust een kijkje op de website via www.mesa-coatings.eu en neem contact met ons op, we helpen u graag verder.