Hoogwerkers, bouwmachines en oldtimer tractoren in online veiling bij Troostwijk Auctions

214

Overtollig materieel van verhuurbedrijf Collé Rental wordt op dit moment geveild via het online platform van Troostwijk Auctions. Onder meer diverse hoogwerkers, vorkheftrucks, oldtimers tractoren en andere (bouw)machines liggen onder de virtuele hamer. De veiling sluit op woensdag 1 maart 2023 om 14:00 uur.

Collé Rental is specialist op het gebied van de verhuur van machines voor bouw, industrie, grondverzet, reiniging, intern transport, tuin, park en evenementen. Het bedrijf heeft besloten om overtollig materieel te veilen via de website van Troostwijk Auctions. Voor Collé Rental is Troostwijk de ideale partner om internationaal eindgebruikers te vinden voor de objecten.

‘Jong modern en goed onderhouden machinepark’
De machines van Collé Rental die worden geveild worden door de veilingmeester omschreven als een ‘prachtig jong modern en goed onderhouden machinepark, met een mooi pakket hoogwerkers’.

Onder de digitale hamer liggen onder meer diverse hoogwerkers, vorkheftrucks, elektrische palletwagens, een shovel, cateringinventaris (warmhoudvitrines, koffieautomaten, ovens, steamers en meer), sanitaire units, kantoorunits en meer. Bekijk hier alle kavels van deze veiling.

Over de veiling
De online veiling van het overtollig materieel van Collé Rental uit Sittard sluit op woensdag 1 maart 2023 om 14:00 uur.

Wil je de kavels bekijken voor je een bod uitbrengt? Dat kan tijdens de kijkdag op donderdag 23 februari 2023, van 9:00 uur tot 12:00 uur. De kijkdag is op twee locaties: Millenerweg 2, 6136 KW in Sittard en Nusterweg 10, 86136 KW in Sittard.

Klik hier voor alle details over deze veiling.

Over Troostwijk Auctions
Troostwijk Auctions vindt dat alles waarde heeft.
Bij het bedrijf draait het om het vinden, herkennen en verzilveren van die waarde, vaak via online veilingen maar ook via tenders en onderhandse verkooptrajecten. Het bedrijf taxeert, adviseert en is Europa’s grootste business to business veilinghuis met wereldwijd bereik. Online veilen is volgens het bedrijf een uitstekend en objectief verkoopkanaal. Troostwijk Veilingen realiseert de beste opbrengst in de markt en is daarnaast snel, veilig en transparant.

Waarde draait bovendien om mensen. Respect en duurzaamheid staan daarom hoog in het vaandel. Volgens Troostwijk Auctions verdient elk product een langer leven dan bij de eerste eigenaar. Troostwijk Auctions veilt per jaar ruim 657.500 kavels voor bedrijven uit onder meer de sectoren: agrarisch, food, metaal, bouw, grondverzet en transport & logistiek. Het bedrijf heeft lokale sector specialisten door heel Europa en kopers in 167 landen.

www.troostwijkauctions.com

https://www.linkedin.com/company/troostwijk-veilingen-b-v-troostwijk-auctions/