Bedankt! Door jullie steun en inzet hebben wij tijdens de VSK beurs een prachtig bedrag opgehaald voor het Leontienhuis. Hoe hebben we dit geld opgehaald? En, belangrijker nog, hoeveel geld is er opgehaald voor het Leontienhuis?
 
Racen voor het goede doel
Tijdens de VSK hebben jullie elkaar uitgedaagd voor een wedstrijd op een racefiets. En wat was iedereen fanatiek, heel leuk om te zien! Iedereen heeft zich vol passie ingezet en met diezelfde passie zet het Leontienhuis zich elke dag weer in om mensen met een eetstoornis en hun naasten te helpen. Na elke race heeft Inventum een vast bedrag gedoneerd aan het Leontienhuis. De fietsers maakten ook nog eens elke dag, en tijdens de borrel op donderdag zelfs elk uur, kans op een wielrenshirt. Er zitten nu dus een paar geluksvogels op de bank met een wielrenshirt van het Leontienhuis of Warmteservice!
Ook als je als bezoeker of exposant niet kon fietsen, was er de mogelijkheid om een donatie te geven in een melkbus op onze stand. Echt alle beetjes helpen, dus heel erg bedankt hiervoor!
Mooie verhalen
Door het fietsen hebben wij mooie gesprekken gevoerd. Zo kom je erachter dat veel mensen iemand kennen die een eetstoornis heeft (gehad). Dat heeft ons nog meer doen beseffen dat alle hulp welkom is en dat wij nog trotser zijn op ons ambassadeurschap aan het Leontienhuis.
Hoeveel is er opgehaald?
Maar de grote vraag is natuurlijk: “Hoeveel geld is er opgehaald?” Tijdens de Inventum & Warmteservice Borrel op donderdag 6 februari is dit bekend gemaakt. Er is een cheque met daarop een bedrag van… (tromgeroffel)… €10.000 uitgereikt aan Leontien van Moorsel, initiatiefnemer van het Leontienhuis. “Een schitterend bedrag waar we allemaal heel trots op mogen zijn!”, aldus Dirk de Leijer, CEO Inventum
Leontien van Moorsel: “Ik ben heel blij met deze actie van Inventum en Warmteservice. En wat een opbrengst! Iedereen die zich heeft ingezet, op de fiets of door het geven van een donatie: heel erg bedankt!”