Maak kennis met AST Track & Trace

228
AST-bouw-track and trace-bouwmaterieel-machines

AST Track & Trace is dé specialist op het gebied van kilometerregistratie en GPS tracking van wagenpark en werkmaterieel.

Kilometerregistratie zoals het hoort
Waarom zou je nog handmatig een kilometerregistratie voeren als het ook automatisch kan? Een voertuigvolgsysteem neemt je veel werk uit handen. Met behulp van een GPS tracker registreer je eenvoudig de gereden kilometers. In de app geef je zelf aan of het privé kilometers of zakelijke kilometers zijn. De bijbehorende software zorgt voor de rest. Zo beschik jij altijd over een sluitende kilometerregistratie.

100% betrouwbaarheid met het Keurmerk Ritregistratie (RRS)
AST Track & Trace is gecertificeerd volgens het RRS keurmerk. Dat geeft jou de zekerheid dat alle geleverde producten en diensten voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit en betrouwbaarheid. Ze voldoen bovendien aan de strenge eisen op het gebied van fiscaliteit, privacy en fraudebestendigheid. Kies je voor een rittenregistratie van AST Track & Trace, dan ben je verzekerd van een 100% betrouwbare en sluitende kilometerregistratie.

24/7 inzicht in wagenpark en werkmaterieel
Behoefte aan real-time inzicht in jouw wagenpark? Met behulp van GPS trackers kun je voertuigen en werkmaterieel 24 uur per dag, 7 dagen per week volgen. Handig voor een efficiënte inzet van jouw personeel en materialen. Met het AST voertuigvolgsysteem heb je alle benodigde gegevens slechts met één klik binnen handbereik.

Beveilig materialen met behulp van GPS
Automatisch een melding krijgen als iemand met jouw spullen aan de haal gaat? Kies dan voor een oplossing met GPS beveiliging. Onze GPS trackers zorgen voor een real-time inzicht in de huidige locatie van bijvoorbeeld containers of werkmaterieel. Het systeem zorgt voor permanente bewaking van de locatie. Jij ontvangt automatisch een melding zodra het gebied verlaten wordt. Via een app heb je bovendien altijd inzicht in de huidige locatie van jouw materialen.

Daarom kies je voor AST Track & Trace

  • Keurmerk ritregistratie
  • Eigen werkplaats
  • Inbouw op locatie
  • Eigen Service & Support
  • Procesontwikkeling in eigen beheer
  • 24/7 inzicht met de AST App
  • Sluitende kilometerregistratie
  • Besparing op administratieve handelingen

AST Groep
AST Track & Trace is onderdeel van de AST Groep. Met het brede aanbod producten en diensten is AST jouw totaalpartner. Niet alleen op het gebied van automotive zoals trekhaak montage of een airco check, maar ook op het gebied van telecom en multimedia. Met meer dan 30 jaar ervaring is AST een betrouwbare totaalpartner voor de zakelijke klant.