RIWAL EN JLG VIEREN 25 JARIG DEALERSCHAP

bouw
JLG Industries, Inc., onderdeel van Oshkosh Corporation [NYSE:OSK] en een wereldwijd toonaangevende fabrikant van hoogwerkers en verreikers, viert het 25-jarig jubileum met hoogwerkerspecialist Riwal als officiële JLG-dealer.
De relatie is oorspronkelijk ontstaan ??in 1986 met de eerste aankoop van JLG-hoogwerkers voor de verhuurvloot van Riwal. In 1995 is de relatie uitgegroeid tot een officieel dealerschap binnen Nederland.
In de loop der jaren heeft Riwal veel van JLG’s innovaties met succes op de Nederlandse markt geïntroduceerd, zoals de ultra booms, de hybride hoogwerkers en recentelijk ook de op lithium batterijen werkende EC booms en hoogwerkers met extra hoge capaciteit.
De relatie heeft zich de afgelopen 25 jaar steeds verder ontwikkeld. Karel Huijser, General Manager en Vice President van JLG EMEAIR: “Riwal en JLG hebben een lange weg afgelegd sinds we zijn gaan samenwerken. We hebben de markt volwassen zien worden en zijn de verhuurmarkt altijd blijven ontwikkelen en innoveren. We waarderen onze gedeelde waarden op het gebied van veiligheid, innovatie en klantenservice. We kijken ernaar uit om onze relatie in de toekomst voort te zetten en feliciteren Riwal met deze mijlpaal”.
Ter ondersteuning van de internationale groeistrategie heeft Riwal inmiddels het JLG-dealerschap uitgebreid in Polen (2015), Kroatië, Slovenië, Montenegro, Bosnië en Herzegovina (2018). Recentelijk is Kazachstan (2019) toegevoegd aan de lijst.
Pedro Torres, CEO van Riwal, voegt toe: “De langdurige en sterke relatie tussen JLG en Riwal is veel meer dan die van een leverancier en een klant. Het draait allemaal om partnerschap, er is veel vertrouwen tussen beide partijen. Ik ben erg trots op het 25 jaar dealerschap en ik kijk uit naar een succesvolle voortzetting van onze samenwerking.”
Meer weten kijk op de website van JLG