Building Holland verplaatst naar november 2021

bouw
AMSTERDAM - Beursorganisator Easyfairs verplaatst Building Holland 2021 naar dinsdag 2 tot en met donderdag 4 november. Het innovatie event voor de bouw en vastgoed in RAI Amsterdam stond eerder gepland voor eind maart. Easyfairs verwacht in november een volwaardig event te kunnen organiseren. In de tussentijd worden drie online edities van Building Holland gehouden.
De beslissing om te verplaatsen is in nauw overleg genomen met de deelnemende partijen. Volgens Head of events Dirk van Gemert was de keuze niet ingewikkeld. “We willen een volwaardige event neerzetten. We hebben er geen enkele twijfel over dat de omstandigheden hiervoor in november een stuk beter zijn dan in maart. Gelukkig waren onze partners het daarmee eens.”
De digitals Het platform Building Holland bestaat uit eenmaal per jaar een fysiek event en driemaal per jaar een online editie. Van Gemert: ”De ontwikkelingen om Nederland te verduurzamen voltrekken zich razendsnel. Los van corona hadden we al ‘digitals’ gepland, waar experts professionals informeren over de nieuwste inzichten en de laatste innovaties. De eerst komende editie wordt gehouden op donderdag 1 april met een keur aan sprekers. Het thema dit keer is Slim & Gezond.”
Building Holland is het innovatie event voor de bouw & vastgoed. Zo’n 150 deelnemende partijen informeren architecten, complex exploitanten, woningbouwcorporaties, gemeenten, projectontwikkelaars en bouwers over het verduurzamen van vastgoed. Aan het fysieke event zijn door het jaar heen drie ‘digitals’ gekoppeld.