Kramer's nieuwe elektrische wiellader zal live te zien zijn tijdens vakbeurs TKD. |Het verkoopteam van de Kemp Groep bij de Kramer-fabriek in Pfullendorf.
Kramer's nieuwe elektrische wiellader zal live te zien zijn tijdens vakbeurs TKD. |Het verkoopteam van de Kemp Groep bij de Kramer-fabriek in Pfullendorf. |

Een sterk team voor een sterke prestatie

bouw

Kemp Groep heeft in Nederland een vliegende start gemaakt met de machines van Kramer

Kemp Groep uit het Nederland met vestigingen in  o.a. De Meern en Tiel werkt sinds het begin van dit jaar intensief samen met Kramer om de lokale markt te veroveren met wielladers en verreikers van Kramer. Na de marktintroductie en intensieve training van het verkoopteam zijn nu de voorbereidingen in volle gang voor de gezamenlijke aanwezigheid op de grootste outdoorbeurs van West-Europa (TKD) in Almere in juni.

De traditionele open dagen van de Kemp Groep vlak voor de jaarwisseling trekken duizenden bezoekers. Tijdens de afgelopen editie in december 2022 kon het verkoopteam van de Kemp Groep laten zien hoe goed het merk Kramer past in het totale portfolio van A-merken van bouwmachinedealer Kemp. De praktijkdemonstratie door een professionele Kramer-demonstrateur overtuigde al heel snel veel belangstellenden van de voordelen van Kramer-machines. Met name de vierwielbesturing in combinatie met de kracht, wendbaarheid en stabiliteit onder alle omstandigheden viel bijzonder in de smaak. Aan de bezoekers werden tal van praktische toepassingsmogelijkheden gepresenteerd. Deze mogelijkheden kunnen bedrijven in de huidige kostenintensieve situatie ondersteunen bij het besparen van tijd, brandstof en mankracht tijdens de uitvoering van hun bouwprojecten.


[caption id=”attachment_219297” align=”aligncenter” width=”2560”] Het verkoopteam van de Kemp Groep bij de Kramer-fabriek in Pfullendorf.[/caption]

Intensieve training voor verkopers Alle Kemp verkopers volgden afgelopen maart een intensieve driedaagse training bij Kramer in Pfullendorf, verzorgd door ervaren verkoop- en trainingsmedewerkers van Kramer. De Kemp verkopers zijn nu optimaal voorbereid en beschikken over gedetailleerde kennis van de Kramer-machines. Uiteraard hebben ze ook hun eigen rijervaringen op de trainingslocatie kunnen opdoen.

Zelfs zeer ervaren verkopers onder de Nederlandse gasten waren na de training verrast door de uitstekende prestaties van de Kramer-machines. Zij waren vooral onder de indruk van de wendbaarheid en het constante laadvermogen dankzij de vierwielbesturing. Een rondleiding door de productiehal verschafte de Nederlanders inzicht in de hoogwaardige afwerking van de marktleidende componenten. Onze gasten zijn er dan ook trots op dat zij in de toekomst deze producten - “Made in Germany” - mogen distribueren.

Na de eerste succesvolle verkopen zijn de eerste machines de afgelopen maanden al in Nederland geleverd. Momenteel zijn er nog meer wielladers en verreikers onderweg.

Het volgende hoogtepunt in de samenwerking tussen Kramer en de Kemp Groep zijn de Technische Kontakt Dagen (TKD). De 28e editie vindt in juni plaats in het Nederlandse Almere (provincie Flevoland). Deze gevestigde bijeenkomst van de Nederlandse bouwbranche trekt naar verwachting ondernemers uit de bouw, grondverzetsector, recycling en industrie uit alle regio’s van de Benelux aan. Tijdens het evenement wisselen zij informatie uit over nieuwe trends en ontwikkelingen binnen de branche. De grootste outdoorbeurs van West-Europa omvat onder meer een demonstratieruimte van maar liefst 118.000 m²: het perfecte platform voor de wielladers en verreikers van Kramer. Tijdens de TKD zullen Kramer en Kemp Groep gezamenlijk hun mogelijkheden, alsmede de uitstekende kwaliteit en veelzijdigheid van de machines demonstreren: op de stand van de Kemp Groep zijn diverse Kramer-machines live in actie te zien tijdens verschillende demonstraties - onder meer de nieuwe elektrische wiellader 5065e, die is uitgerust met lithium-iontechnologie.

Kramer-directeur Christian Stryffeler is ervan overtuigd dat de samenwerking een groot succes wordt: “Het sterke merk Kramer, het uitgebreide portfolio in combinatie met de sterke distributiepartner Kemp Groep vormen de optimale voorwaarden om een sterke positie op de Nederlandse markt te handhaven. Wij zijn verheugd dat de Kemp Groep het Kramer-portfolio tijdens de TKD presenteert en dat bezoekers de machines van Kramer zelf in actie kunnen zien.”

Kramer's nieuwe elektrische wiellader zal live te zien zijn tijdens vakbeurs TKD. |Het verkoopteam van de Kemp Groep bij de Kramer-fabriek in Pfullendorf.