Afbeelding

Soprema neemt RollGum over en biedt nu ook complete EPDM-oplossingen

bouw

Soprema Group, wereldleider in waterdichting en isolatie, heeft de Spaanse EPDM-producent RollGum overgenomen. Door deze strategische stap kan Soprema nu ook hoogwaardige EPDM-producten en -oplossingen in Nederland aanbieden, en is het bedrijf van alle markten thuis.

Vier productgroepen voor waterdichting en isolatie 

Door de overname heeft Soprema nu vier verschillende productgroepen voor waterdichting en isolatie in huis: bitumen, PVC, TPO en EPDM. Een voor de Nederlandse markt uniek totaalaanbod. Gestart wordt met een gladde folie, een embossed variant komt er aan. Soprema verzorgt ook de volledige ondersteuning, van productkennis tot advisering en applicatie. Met dit brede pakket oplossingen richt Soprema zich op dakconstructies en de hele gebouwschil. De overname volgt de overall strategie van de internationale Soprema Group, die onder meer focust op verbreding van toepassingsgebieden. 

Over Soprema Group

Soprema Group is wereldleider in waterdichting en isolatie voor de complete gebouwschil. Als internationaal familiebedrijf, met 123 fabrieken en meer dan 120 dochterondernemingen, kiest Soprema Group voor kwaliteit, duurzame innovatie en betrokken samenwerking. In Nederland heeft Soprema een productielocatie in Friesland en 15 Soprema Centers

Over RollGum

RollGum in Spanje is een gerenommeerde producent en leverancier van waterdichtingsproducten met EPDM-membranen, EPDM-folies en -accessoires. Het bedrijf, opgericht in 1971, is met regelmaat betrokken bij innovatieve projecten van toonaangevende opdrachtgevers overal ter wereld.