Will2Inspire bijeenkomst Kuster Groenlo

gww
Albert Einstein zei het al: ‘Problemen kunnen niet opgelost worden op hetzelfde niveau van denken waarop ze zijn gemaakt’. Will2Sustain houdt daarom twee keer per jaar inspiratiesessies om innovatie en duurzame ideeën te stimuleren.
De tweede Will2Inspire bijeenkomst van 2019 wordt gehouden bij het nieuwe, multifunctionele, tankstation van Kuster te Groenlo. Directeur Paul Kuster en commercieel directeur Jan Pieter de Wilde heten u van harte welkom op dit innovatieve ‘energiepunt’. U wordt geïnformeerd over de filosofie achter de totstandkoming en er wordt dieper ingegaan op het duurzaamheidsbeleid van Kuster. Direct daarop is er ruimte voor discussie met de gastheren.

Vervolgens gaan we naar buiten voor een rondleiding over het gehele perceel.
We sluiten af met een gezamenlijke lunch. Het tijdstip van de Will2Inspire bijeenkomsten is bewust zo gekozen dat deelnemers delen van de dag vrijhouden voor ander werk. Het programma is zo opgezet dat er naast presentatie voldoende ruimte is voor interactie en beweging. Door een maximum te stellen aan het aantal deelnemers is de sfeer ook informeler en dat wordt door eerdere bezoekers als zeer prettig ervaren.
Deelnemers krijgen een week voor de bijeenkomst aanvullende informatie, inclusief documentatie over het bedrijf. Tevens wordt u dan mogelijk benaderd voor carpoolen.
Datum:                                   7 november 2019
Tijd:                                       10:30 – 13:00 uur, inclusief lunch
Kosten:                                  75 Euro excl. BTW per deelnemer
Aanmelden:                            uiterlijk 31 oktober 2019 door e-mail te sturen naar                                                         Geert Jan Prins, via prins@will2sustain.com
Maximaal aantal deelnemers:       30

Laat u zich ook inspireren tot verduurzaming?

Will2Inspire: bijeenkomsten ter inspiratie voor verduurzaming