|
| |

IVECO T-WAY: Drive the new way

gww
De IVECO T-WAY is het voertuig voor de zwaarste opdrachten in de meest extreme omstandigheden. Met zijn perfecte combinatie van robuustheid, betrouwbaarheid en comfort is hij ontworpen om aan uw eisen te voldoen en al uw verwachtingen op het gebied van productiviteit, laadvermogen en veiligheid te overtreffen. Met de legendarische robuustheid van het chassis en componenten is hij gebouwd voor extreme off-road missies. Deze kenmerken van extreme robuustheid, hoge prestaties en betrouwbaarheid komen tot uiting in het thema van de lanceringscampagne: “TREAT IT BAD”.
Met de HI-TRACTION, geavanceerde engineering en technologische oplossingen, kan men erop vertrouwen dat hij consistent hoge prestaties levert in de meest zware off-road toepassingen en uitdagende omgevingen.
De IVECO T-WAY tilt de ervaring van de chauffeur naar een nieuw niveau met de nieuwe cabine die naar hun wensen werd ontworpen. Hij integreert de meest geavanceerde functies van het nieuwe IVECO WAY-gamma om een uiterst comfortabele en veilige omgeving te bieden. De geavanceerde connectiviteit introduceert een reeks diensten die zijn ontwikkeld om het leven van de bestuurder te vergemakkelijken en de bedrijfstijd van het voertuig te maximaliseren.
De betrouwbaarste en productiefste zware truck in een bouwomgeving, de IVECO T-WAY is werkelijk niet te stoppen en is opgewassen tegen de meest extreme uitdagingen.
Nieuw functioneel design De cabine is volledig opnieuw ontworpen, met de focus op het ondersteunen van de chauffeurs bij de dagelijkse werkzaamheden door middel van een verbeterd zicht, bescherming tegen stof en vuil en nog veel meer. Het nieuwe design vergemakkelijkt eveneens het onderhoud en de reparatiewerkzaamheden, doordat het eenvoudiger is om losse componenten te vervangen. De lay-out van het chassis is volledig herzien, om het werk voor opbouwfabrikanten te vereenvoudigen.
Motoren IVECO T-WAY De IVECO T-WAY biedt een ruime keuze aan Euro VI-dieselmotoren voor alle toepassingen. Er is een CURSOR 9 dieselmotor beschikbaar met een vermogen van 340 of 360 pk. Daarnaast is een CURSOR 13 leverbaar met een vermogen van 410, 450 of 510 pk!
HI-TRONIX versnellingsbak met off-road functies Met de geautomatiseerde HI-TRONIX-versnellingsbak met 12 en 16 versnellingen profiteert u van een groot aantal functies, zoals de schommelmodus, off-road-modus, kruipmodus en 4 achteruitversnellingen om zelfs de zwaarste off-road omstandigheden met gemak aan te kunnen.
Verbetering van de remprestaties en de veiligheid De nieuwe architectuur van het EBS-systeem, gecombineerd met schijfremmen op alle wielen, zorgen voor drastisch verbeterde prestaties, veiligheid voor de bestuurder, het voertuig en medeweggebruikers.
|