Van 14 tot en met 16 september 2021 is Wavin wederom deelnemer tijdens de Installatie vakbeurs in de evenementenhal Hardenberg. Kom langs op onze stand 425, hal 4.  

De installatiewereld zit in transitie en de vraag naar kennis over de duurzamere ontwikkelingen en de praktische implementatie is groter dan ooit. Als marktleider, op het gebied van innovatieve oplossingen voor bouw en infrastructuur, zijn we daar elke dag mee bezig. We werken aan grote uitdagingen: een veilige watervoorziening, klimaatbestendige steden en optimale bouwprestaties. Samen met installateurs creëren we positieve veranderingen in de wereld en bouwen we mee aan toekomstbestendige, comfortabele en energiezuinige leefomgevingen.

Op onze stand vindt u verschillende oplossingen die zijn ontwikkeld vanuit de behoefte van de gebruiker. Zo presenteren wij met trots onze nieuwe generatie Tigris K5/M5. De enige fitting in de markt met een akoestisch alarmsysteem (Acoustic Leak Alert) voor het opsporen van ongeperste fittingen. Een vernieuwing waardoor de installateur sneller en beter werk kan leveren. Daarnaast kunt u kennis maken met ons volledige binnenrioleringportfolio van Wafix PP tot ons nieuwste meest geluidsdempende systeem Wavin AS+. Ook ons vloerverwarmingsassortiment en het Sentio regelsysteem kunt u zelf testen en uitproberen op onze stand.