WOLF Service App vernieuwd

69

WOLF lanceert de nieuwe versie van de Service App voor zowel smartphones als tablets. De nieuwe versie bevat nu 10 talen, waaronder Nederlands. De App bevat meer dan 8900 onderdelen met meer dan 4600 bijbehorende foto’s en meer de 900 interactieve Exploded views. Onderdelen kunnen gezocht worden per product. Het is echter ook mogelijk de streepjescode van een onderdeel te scannen, waarna u direct het juiste artikelnummer in de App kunt terugvinden. Alle geselecteerde onderdelen kunnen eenvoudig per E-mail bij de groothandel worden besteld. Daarnaast zijn bij diverse artikelen tips voor de installateur vermeld.

De nieuwe versie is kosteloos beschikbaar in de App store voor iOS en de Google Play Store voor Android. Daarnaast is de app online beschikbaar op www.wolfserviceapp.com

Voor meer informatie over de Service App van WOLF kunt u contact opnemen met:
WOLF Energiesystemen B.V.
Tel. 038-333 50 86

Of kijk voor meer informatie op onze website:
https://nl.wolf.eu/verwarming/service/

De WOLF-groep is een van de toonaangevende systeemleveranciers van verwarmings- en ventilatiesystemen. Samen met het moederbedrijf, CENTROTEC SE, is het een van de toonaangevende totaalleveranciers van energiebesparende oplossingen op het gebied van bouwtechnologie. Met ca. 2.100 medewerkers op alle locaties en 60 verkooppartners in meer dan 50 landen is WOLF internationaal aanwezig. Het bedrijf positioneert zich als “expert voor een gezond binnenklimaat” en onderstreept deze claim met de duidelijke en bindende uitspraak: “WOLF – Volledig op mij afgestemd”. Vanuit Kampen (OV) vertegenwoordigd de dochteronderneming WOLF Energiesystemen B.V. WOLF in Nederland en België.

Meer informatie is beschikbaar op https://nl.wolf.eu/

wolf-energiesystemen

 

 

lees alles voor installateurs op onze installatiepagina

Wolf bedrijfspagina