Met natuursteen of composiet zijn een breed skala aan wastafelbladen en wastafelmeubels te vervaardigen. Bette introduceert hiervoor drie nieuwe onderbouw-wastafels, die dankzij de verschillende vormen met vele stijlen zijn te combineren. Bovendien kan de ontwerpstijl, dankzij de bijpassende baden en douchevloeren, in de gehele badkamer worden doorgetrokken. Dankzij de hoge vakbekwaamheid in de verwerking van geglazuurd titaanstaal biedt Bette de nieuwe onderbouw-wastafels tegen een goede prijs/prestatie-verhouding.

Natuursteen en composiet bieden oneindige en authentieke varianten in kleur en beleving en zijn populair zowel bij hotels als particulieren. Met de onderbouw-wastafels en inbouwbaden van Bette kan dit materiaal consequent in het ontwerp worden doorgevoerd. Daardoor speelt het wastafelblad of het badobject de hoofdrol en krijgt de wastafel een meer bescheiden rol. Het voordeel van een onderbouwoplossing is dat er veel ruimte is voor bad accessoires en cosmetica producten. Bovendien kan het blad eenvoudig worden gereinigd.

Met de drie nieuwe onderbouw-wastafels komt Bette tegemoet aan de meest populaire designstijlen van dit moment: organisch en rond, puristisch en rechthoekig en de humane zachte vormgeving. Daarmee kunnen nagenoeg alle designvarianten in de badkamer verwezenlijkt worden. De wastafels zijn van zeer fijn geglazuurd titaanstaal vervaardigd. Daarbij kunt u kiezen uit vele glans- en matkleuren en de unieke kleureffecten, zodat de wastafel harmonieus is te integreren of juist op een opvallende wijze schittert.

Organisch en rond
Voor de ontwerpstijl organisch en rond is de onderbouw-wastafel BetteComodo geschikt. De ovale wasbak combineert sierlijke bogen en rechte lijnen tot één symmetrische geheel. Hij past prima bij ronde spiegels en klassieke armaturen met gebogen afvoeren. Om deze ontspannen designtaal in de badkamer verder door te zetten, is het comfortabele bad BetteComodo beschikbaar of de bad-klassieker BetteStarlet. Bovendien kunt u kiezen uit vele andere baden uit het omvangrijke assortiment van Bette. De BetteComodo onderbouw-wastafel is in de maten 574 × 380 en 774 × 380 mm verkrijgbaar. 

Tijdloos, universeel en gewoon mooi
De onderbouw-wastafel BetteOne onderscheidt zich door zijn esthetische samenspel van rechtlijnig, gereduceerd design met zachte, afgeronde hoeken. Deze kan men het beste combineren met ovale spiegels en moderne armaturen, waarin ronde en rechte elementen gecombineerd worden. Samen geven ze de wastafelplaats een humane en vriendelijke sfeer. Een perfect bijpassend bad is bijvoorbeeld de serie BetteOne baden. De BetteOne onderbouw-wastafel zijn in de maten 434 × 416, 578 × 408 en 767 × 400 mm leverbaar.

Expressieve geometrische lijnen
Rechtlijnig en architectonisch is de grote onderbouw-wastafel BetteLoft, waarvan de basisvorm door vier conisch toelopende oppervlakken wordt gevormd. De minimale hoekradiussen in de wasbak getuigen van de hoogste ambachtelijke perfectie en geven de badkamer een expressief karakter, als daarbij rechthoekige en vierkante elementen in scène worden gezet. Bijpassend zijn de BetteLoft baden. Of het nu gaat om inbouw of vrijstaand, met hun kenmerkende geometrische patroon, wordt de expressieve vormgeving maxiamaal benut. De BetteLoft meet de 740 × 386 mm.

Ook voor openbare toiletten
Door het duurzame, hygiënische en robuuste titaanstaal zijn de nieuwe onderbouw-wastafels ook zeer geschikt in drukbezochte openbare toiletruimtes. Daarvoor kunnen de onderbouw-wastafels BetteLoft en BetteComodo met een overloopopening worden uitgerust.