bouwmachines-schoner-duurzamemachines-stikstof

Bedrijven in de bouwsector moeten schoner te werk gaan, om vieze uitstoot terug te dringen. Dit staat in het Schone Lucht Akkoord dat minister Veldhoven sloot met 36 gemeenten en negen provincies. Vandaag de dag draaien er nog veel te veel bouwmachines op diesel, wat voor minimaal 10 procent van de gezondheidsschade door vieze lucht zorgt. Dit is veel te veel en hier moet iets aan gedaan worden.

Einde van vervuilende machines
Er moet een eind komen aan de vervuiling van de lucht door bouwmachines. Overheden gaan eisen dat aannemers schonere bouwmachines gebruikt. Daarom moeten partijen die werken met vervuilende bouwmachines ernaar streven zo snel mogelijk over te stappen naar mobiele elektrische bouwmachine.

Kiezen voor bouwen zonder stikstof
Het is erg duidelijk dat we een oplossing moeten vinden voor de vervuiling die bouwmachines met zich meebrengen. Om een duurzame toekomst te kunnen bereiken, moet er een stap worden gemaakt naar een energieneutraal bouwplan. Bouwma Bouwmachines BV is een bedrijf dat bijdraagt aan deze stap. Zij verhuren en verkopen namelijk uitsluitend bouwmachines die lopen op elektriciteit in plaats van diesel.

Bouwen met elektrische machines
Bouwma is gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van elektrisch aangedreven bouwmachines, zoals een bouwkraan of een bouwlift. Deze dragen bij aan een duurzame toekomst. Dit omdat ze niet op diesel, maar elektriciteit lopen en hierdoor geen stikstof uitstoten. Dit is een aantrekkelijke oplossing voor het huidige stikstofprobleem. Naast dat dit goed is voor het milieu, dragen ze bij aan een betere gezondheid van de mens, produceren ze minder geluid en zorgen ze voor een effectievere werkplek. Door te kiezen voor elektrische bouwmachines, draagt een bedrijf bij aan een milieuvriendelijke en duurzame toekomst.

Een bedrijf dat maatschappelijk wil ondernemen kiest voor de bouwmachines van Bouwma Bouwmachines BV. Hiermee wordt een stap gemaakt een schonere, milieuvriendelijke toekomst. Zo zorgt zo’n bedrijf ervoor dat het minder stikstof uitstoot, wat een positief effect heeft op de werkzaamheden en de vergunningen in de bouwsector. Kies ervoor om goede stappen richting een milieuvriendelijk toekomst te maken, kies voor de bouwmachines van Bouwma Bouwmachines BV.