IRONPLANET HOUDT DEZE MAAND EEN VAN DE GROOTSTE EUROPESE ONLINE VEILINGEN OOIT

2360

BREDA, NEDERLAND (13 juni 2019)– Op 28 juni zal IronPlanet, een onderneming van Ritchie Bros., een van de grootste Europese online veilingen van materieel houden. In deze online zomerveiling vindt u een uitgebreide selectie recent bouw- en landbouwmaterieel van tientallen merken. U kunt bieden op meer dan 500 kavels, variërend van graafmachines, wielladers, verdichters, trekkers, trucks, laad- en graafcombinaties, generatoren, toegangsplatformen en meer. De veiling omvat ook een grote hoeveelheid ongebruikte artikelen. 

Materiaal dat in de online zomerveiling van IronPlanet wordt aangeboden, wordt aangeboden vanuit verschillende locaties in Europa, waaronder de veilinglocaties van Ritchie Bros. in Nederland, Spanje en het Verenigd Koninkrijk. Voor de meeste artikelen op IronPlanet.com zijn inspectierapporten beschikbaar, ondersteund door het IronClad Assurance-garantiecertificaat van het bedrijf.

Hoewel de veiling officieel plaatsvindt op 28 juni, kunnen bieders op veel kavels online al een “prioriteitsbod” plaatsen. Het bedrijf beschikt over een toegewijd Customer Service Team dat meerdere talen ondersteunt en zelfs kan helpen met transportlogistiek voor veilingaankopen.

Ga voor meer informatie over de veiling van 28 juni en het aangeboden materieel naar www.ironplanet.com/summer of bel +353 (0)1 860 5000.

Onderstaande voortuigen gaan o.a. onder de hamer;