Compressoren in verschillende soorten en maten

bouw
Een compressor is een apparaat dat lucht samenperst tot de gewenste druk om een bepaalde arbeid mee te verrichten. Waar u compressoren voor gaat gebruiken, scheelt per situatie. Wellicht gaat u binnenkort op vakantie, bent u als klusser vaak onderweg naar vrienden of familie of werkt u op professioneel niveau.
In alle gevallen doet het u goed om de collectie compressoren van een specialist te bekijken die u de keuze biedt uitverschillende compressoren in verscheidene soorten en maten. Maar welke compressor is het meest geschikt voor uw situatie? In dit artikel bespreken we de verschillende compressoren.
Mini compressor met een compact formaat Een mini compressor is, zoals de naam het al zegt, erg compact van formaat. Hierdoor kunt u deze makkelijk overal mee naar toe nemen. Handig voor bijvoorbeeld licht tacker werk, als u iets moet schoonblazen of banden op moet pompen. Bent u vaak onderweg als klusser, heeft u weinig ruimte in uw garage of gaat u binnenkort op vakantie? Ook dan is een van de mini compressoren uit de collectie erg handig om in huis te halen. Kies dan voor een model dat onder de 23 kg weegt, zodat u deze zonder problemen op kunt tillen.
Van olievrije compressoren tot stille- en schroefcompressoren Een compressor is te verkrijgen in olie- en olievrije varianten. Kiest u voor een mini compressor, dan zijn de drukvaten klein en te verkrijgen van 3 tot en met 15 liter. Heeft u een compressor nodig op plaatsen zoals kantoor of een openbare ruimte, dan is het verstandig om eens de collectie stille compressoren te bekijken. Deze zijn vooral erg geliefd door het lage toerental en maken hierdoor weinig geluid. Een schroefcompressor is met name geschikt voor situaties waarbij een constante aandrijving van lucht vereist is. Denk hierbij aan spuiterijen of boerenbedrijven.
Verkrijgbaar in 12, 24 en 220/230 volt Wanneer u kiest voor een kleine compressor, kunt u een keuze maken uit verschillende voltages. Zo zijn de mini compressoren beschikbaar in 12 volt, 24 volt en 220/230 volt variant. Deze compressoren bergt u makkelijk op in de auto, in de garage of uw werkbus. Of het nu gaat om een doe-het-zelver, een klein bedrijf, garages, kleine industrie, middel industrie of de veeteelt: voor iedereen is er een passende variant te bestellen.
Het aanbod van Airpress We begrijpen dat het kiezen van de juiste compressor voor uw desbetreffende toepassing een lastige klus kan zijn. Voor vragen over een van de modellen of advies over wat voor model het meest geschikt voor u is, staat de behulpzame klantenservice van Airpress u graag te woord. Neem eenvoudig contact op door een e-mail te sturen of door even te bellen.
Bent u overtuigd van alle voordelen die een compressor zoal te bieden heeft? Bekijk dan eens het aanbod van Airpress. Naar wat voor model bent u op zoek?https://airpress.nl/compressoren