Doka start verkoop gebruikte materialen: dezelfde kwaliteit – lagere prijs

bouw
Wellicht kent u de Doka webshop al als vertrouwd adres voor uw wand- en vloerbekistingen, veiligheidssystemen en tal van accessoires en componenten voor bekistingoplossingen. Sinds kort heeft Doka daar ook de mogelijkheid aan toegevoegd om gebruikt materiaal uit ons verhuurassortiment te kopen. Daarmee is de webshop hét adres voor al uw bekistingsmateriaal. Voor de verkoop van gebruikte materialen geldt daarbij: dezelfde kwaliteit, lagere prijs.
Gebruikt materiaal nu ook online Sinds de introductie van de Doka webshop wordt deze online volop gebruikt door bestaande én nieuwe klanten. Geregistreerde klanten zijn met de Doka webshop verzekerd van 24/7-toegang tot de bestelmogelijkheid voor bekistingen, onderdelen en bijbehorende accessoires. Omdat gewerkt wordt vanuit een online omgeving is bovendien gegarandeerd dat de producten tegen de laagste prijs worden geleverd. En hoe meer u bestelt, hoe groter het voordeel: de transportkosten bedragen namelijk altijd maximaal € 125 per transport. Overstappen op online lastig? Doka maakt het met kortingen tot 65% korting op gebruikte materialen wel heel erg gemakkelijk!
Gevarieerd huurprogramma Het programma online verhuurmateriaal is even veelzijdig als veelomvattend. De verschillende onderdelen zijn uiteraard los te bestellen maar kunnen ook uitstekend worden gecombineerd tot een complete ondersteuning. Eén van de onderdelen van het verhuurprogramma is de Doka drager H20 Eco N. Deze vormstabiele massieve drager conform EN 13377 is opgebouwd uit triplex lagen en is verstevigd door de afgeschuinde drageruiteinden en extra kunststof klinknagel. De rendabele drager kan per tien stuks worden besteld (€ 3,25 per m).
Ook de Eurex Top 300 en 350 stempels zijn via de webshop te bestellen. Deze duurzame, stalen bouwstempels met slagprotector laten zich zeer eenvoudig in hoogte instellen en zijn veilig in gebruik door het hoge draagvermogen. Dat wordt gecombineerd met een gering gewicht en daarmee goede hanteerbaarheid. De stempels zijn per 40 stuks te bestellen (vanaf € 38,00 per stuk). Bij de levering is de pallet inbegrepen.
Verder omvat het online leveringspakket een starterspakket van de Frami bekisting. Deze lichte en tegelijk robuuste, kraanonafhankelijke kaderbekisting is bij uitstek geschikt voor het snel en rendabel bekisten van bijvoorbeeld funderingen, kleine wanden en kolommen.
Het starterspakket is te bestellen in twee verschillende maten:
  • 60m2 met 0.90m x 1.20m panelen voor €12.500
  • 75m2 met 0.90m x 1.50m panelen voor €14.500
Deze pakketten zijn inclusief verschillende maten kleine panelen, accessoires, binnen- en buitenhoeken en Frami pallets. Het pakket kan naar wens worden aangevuld met extra panelen of accessoires voor een complete bekistingsoplossing.
kijk snel op de webshop van doka: https://shop.doka.com/shop/nl/nl/gebruikt-materiaal/c/0140/